Bilića naljutilo 'političko' pitanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.10.2014.
20:09
Izvor: Sportske.net, Beta

Hrvatski trener Slaven Bilić ljutito je odreagovao na jedno od pitanja koje mu je večeras postavljeno na konferenciji za medije a koje se ticalo incidenata na meču Srbija - Albanija.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Predstojeći duel Partizana i Bešiktaša doživljava se kao meč visokog rizika a tanezije su još veće ako se uzme u obzir sve što se dešavalo u Humskoj tokom meča Srbija - Albanija.

Tako ni novinari nisu propustili priliku da trenera Bešiktaša Slavena Bilića pitaju za komentar tog incidenta i zatraže mišljenje o tome da li će to uticati na sutrašnji meč.

Na molbu novinara da kaže da li će incidenti s utakmice Srbije i Albanije na stadionu crno-belih prošle nedelje uticati na predstojeći susret, Bilić je rekao da je "ljut" zbog tog pitanja.

"Naljutili ste me tim pitanjem. Prvo, Vi niste politički novinar, a drugo, ja nisam mirotvorac, ja sam sportista", rekao je Bilić.

Trener Bešiktaša inače je jako pohvalno govorio o Partizanu a detalje konferencije za medije koji se tiču isključivo fudbalskih stvari pročitajte OVDE.

Utakmica trećeg kola LE u grupi "C" između Partizana i Bešiktaša igra se u četvrtak od 21.05h na stadionu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke