Bilić: "Upozoravao sam, Partizan nije loš tim"

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.11.2014.
23:57
Izvor: Beta

Trener Bešiktaša Slaven Bilić smatra da je njegova ekipa zasluženo pobedila Partizan ali je priznao da su crno-beli dokazali njegovu tvrdnju o kvalitetu koji poseduju.

Beta/AP Photo
Beta/AP Photo

Povezane vesti

Trener fudbalera Bešiktaša Slaven Bilić rekao je večeras da je Partizan odigrao znatno bolje nego pre dve nedelje u Beogradu, ali da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

"Jako teška utakmica. Upozoravao sam igrače da Partizan nije tako loš kao što je bio u Beogradu. Bili su znatno bolji... Dobro su se branili u prvom poluvremenu, nisu bili opasni, ali su poslednjih 20 minuta mogli do izjednačenja", rekao je Bilić novinarima u Istanbulu.

Bešiktaš je večeras u Istanbulu pobedio Partizan sa 2:1 u utakmici četvrtog kola Grupe C Lige Evrope.

"Mi smo drugo poluvreme otvorili odlično i umesto da nastavimo u tom ritmu posle drugog gola, jednostavno smo Partizanu prepustili inicijativu, prostora i vremena, a kada daš igračima, kakvi su Partizanovi onda je to vrlo opasno", kazao je Bilić.

On je rekao da je njegova ekipa imala dosta sreće u poslednjem minutu utakmice, kada je prvo posle slobodnog udarca Nikole Drinčića golman Bešiktaša Dženk Genen napravio "paradu" i kada je na odbijenu loptu natrčao Danko Lazović i pogodio prečku.

"Partizan je u poslednjoj sekundi propustio veliku, izvanrednu priliku. Golman je napravio fenomenalnu odbranu i potom smo imali dosta sreće. Možda je subjektivno, ali bili smo bolji i mislim da smo zaslužili da pobedimo, ali isto tako je i Partizan za poslednjih 22-23 minuta da mogao izjednači, što takođe ne bi bilo nezasluženo", rekao je on.

Bilić je ocenio da ekipw sa Balkana igraju znatno bolje, kada nemaju rezultatski motiv.

"Često naše ekipe, sa naših prostora igraju bolje kada je sve već gotovo, kada nemaju šansu za prolaz, nego kada su pod pritiskom i kada igraju kod kuće", rekao je hrvatski trener.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FMP
Friday, 07.11.2014
08:06

Bar da otkinemo jos koji bod do kraja

avatar
Povratak kralja PM 8
Friday, 07.11.2014
04:47

Partizan nema veliki broj kvalitetnih igrača koji mogu da se suprostave ekipama iz LE, a samim tim što je oslabljen za Vulićevića, B.Ilića i Brašanca šanse za pozitivan rezltat se umanjuju. Jednostavno neki igrači Partizana su daleko od nivoa LE tako da su individualnim grešaka doprineli još jednom porazu iako je poraz možda nezaslužen.

avatar
Antonio Mihajlovic
Friday, 07.11.2014
02:44

Hajde da bojkotujemo ovaj novi sistem za komentarisanje tako sto nijednu vest necemo komentarisati

avatar
ggmuchod
Friday, 07.11.2014
01:06

Kako sam zbunjen ovim novim sistemom za komentare.. A vidim i ostali ker se niko me javlja :D

avatar
Brat Sergio (Novi profil) #10
Friday, 07.11.2014
01:30

Ja sam sebi morao praviti novi nalog, mjesec dana ne mogu uci na stari. -.-

avatar
Madridista Forever!
Friday, 07.11.2014
12:24

Meni ne pokazuje da li sam uopste napisao komentar kao da mi baguje,a pise da je na cekanju cudan sistem

avatar
ggmuchod
Friday, 07.11.2014
10:32

Ka ne znam kako da vratim ime(Brat Ferguson), ovos mi je od prije 100 godina