Bilić: "Poštovanje Nikoliću i Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.10.2014.
19:29
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Bešiktaša Slaven Bilić govorio je večeras o predstojećem duelu sa Partizanom i istakao da vicešampion Srbije zaslužuje svako poštovanje, baš kao i trener Marko Nikolić.

bjk.com.tr
bjk.com.tr

Povezane vesti

Šef stručnog štaba Bešiktaša izašao je večeras pred novinare uoči treninga koji će njegovi izabranici odraditi na stadionu Partizana.

Slaven Bilić izjavio je da se nada pobedi ali da neće biti lako da ona bude ostvarena jer će Bešiktaš za rivala imati jako kvalitetan tim.

"Partizan je, po rezultatima, u samom vrhu evropskog fudbala. To je ekipa koja je zabeležila osam prvenstvenih pobeda u nizu, i to nije samo rezultat za poštovanje, već je impresivno, bez obzira kakva je to liga. Njihov trener takođe zaslužuje poštovanje", kazao je Bilić.

Hrvatski strateg nije želeo da otkriva karte pred sutrašnji meč već je istakao da će postavka igre biti u skladu sa rivalom.

"Očekuje nas veoma važna utakmica i imam velika očekivanja. Sve ekipe u grupi su bodovno blizu i svima su potrebni bodovi. Znam da će Partizan ići na pobedu, ali tako ćemo i mi. Došli smo da se borimo i osvojimo tri boda kako bismo bili korak bliže cilju", rekao je Bilić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Prema njegovim rečima, Bešiktaš se dobro spremio za susret.

"Partizan je veliki klub, dolazimo na veliki stadion, ali se toga ne pribojavamo i ne želimo da razmišljamo o tome. Dobro sam spremio ekipu jer znam koliko će biti teško kad izađemo na teren. Sa druge strane, ne treba biti lažno skroman, i mi smo jako kvalitetna ekipa, prvi smo u turskom prvenstvu", kazao je hrvatski stručnjak.

On je dodao da ekipa Partizana sklop "kvaliteta, potencijala i mentaliteta" i da od celog tima crno-belih preti opasnost.

Utakmica trećeg kola grupe "C" u Ligi Evrope između Partizana i Bešiktaša na programu je u četvrtak od 21.05h na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke