Bijeljina uživala, Zvezda pobedila!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.03.2016.
16:48
Izvor: Sportske.net

Fudbalski praznik u Bijeljini opravdao očekivanja - veliko interesovanje navijača, uz efikasnu ekipu Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pred više od pet hiljada gledalaca na Gradskom stadionu Bijeljini, Crvena zvezda je savladala domaću ekipu Zvijezde 09 sa 3:1.

Trener Božović odlučio je da na teren od prvog minuta izvede sledeću postavu: Supić, Petković, Rendulić, Edson, Ibanjez, Stojanović, Le Talek, Katai, Gavrić, Sikimić i Orlandić. Kapitensku traku nosio je Argentinac Luis Ibanjez.

Ali, posle samo pet minuta igre, domaća Zvijezda je postigla vodeći gol - 1:0! Usledila je inicijativa Zvezde, kao i brojne prilike gostiju, a jednu od njih je u 21. minutu iskoristio Luis Ibanjez u 21. minutu - 1:1.

Njegov gol možete da vidite u prilogu. Na vođstvo Crvene zvezde čekalo se narednih dvadeset minuta, kada je golmana domaćih savladao Nenad Gavrić. Minut ranije, isti igrač je uzdrmao prečku, ali se brzo iskupio za taj promašaj.

Ni to nije bilo sve, pošto je u poslednjim trenucima prvog dela igre Orlandić povisio na 3:1, posle asistencije Kataija.

Zvezda je u drugo poluvreme ušla sa Dušanom Anđelkovićem kao kapitenom, a pomenuti igrač je zauzeo poziciju levog beka umesto Ibanjeza.

Prema očekivanju, Zvezda je nastavila sa napadima i prilikama za gol. Slavoljub Srnić je u 62. minutu zamenio Kataija, a četrnaestminuta kasnije je pogodio prečku.

Sam finiš meča obeležio je jedanaesterac za Zvezdu, dosuđen pošto je jedan igrač domaćih igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Sa bele tačke je šutirao Orlandić, ali nije bio precizan, umesto mreže, pogodio je stativu, pa je do kraja ostao rezultat iz prvog poluvremena - 3:1 za Crvenu zvezdu.

U prilogu pogledajte prvi pogodak za crveno-bele, koji je postigao Luis Ibanjez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoR
Sunday, 27.03.2016
18:51

Kad cemo vidjeti Orlandica u zvanicnim?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 27.03.2016
18:43

U Republiku Srpsku došla je ona da naša braća s one strane Drine vide pravog srpskog šampiona.

avatar
Lorenzo Insigne
Sunday, 27.03.2016
17:25

penal i u prijateljskoj.. jbg, navika je cudo

avatar
MarkoSi
Sunday, 27.03.2016
17:01

Kakvo ponižavanje rivala - Anđelković kapiten!?!?!?!?

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 27.03.2016
17:40