Biće Deki trener Zvezde!

Autor: Beta Beta
subota 15.11.2014.
18:43
Izvor: Beta

Dejan Stanković je večeras poslednji put obukao Zvezdinu ''desetku'', ali je tom prilikom i najavio da će na Marakani ostaviti traga i u ulozi trenera!

Beta/NenadPetrović/Ds
Beta/NenadPetrović/Ds

Povezane vesti

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je danas da će se jednom vratiti u Crvenu zvezdu, ali pošto "ispeče" trenerski zanat.

"Pre ili kasnije ću doći u Crvenu zvezdu, ali moram da ispečem zanat. Mnogo je to ozbiljan posao i mnogo treba da se radi i da se uči", rekao je Stanković za TV-kanal Arena sport.

Stanković se danas oprostio od igranja fudbala. On je ušao u igru u 38. minutu u dresu Zvezde na prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, italijanskom klubu u kojem radi kao pomoćni trener, i igrao je do kraja prvog poluvremena.

"Zahvaljujem se svima što su mi omogućili da sa ovih deset minuta stavim tačku na dečački san, na jednu lepu karijeru. Mnogo je lepo završiti je ovde gde sam i počeo, na Marakani, u crveno-belom dresu. Hvala Delijama, hvala Zvezdi, hvala i Udinezeu što su mi dali šansu da se ovako oprostim", kazao je Stanković.

Stanković je karijeru počeo upravo u Crvenoj zvezdi, iz koje je 1998. otišao u Lacio, a odatle u Inter, gde je 2013. godine završio karijeru profesionalnog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:44

Asovima je i mesto u Zvezdi! A ne pojedinim koji ne bi mogli ni vodonose da budu a razni su direktori!

avatar
disqus_Ajde
Saturday, 15.11.2014
22:56

Peče znat u Udinezeu da bi se vratio u Zvezdu. Haos.

avatar
Saturday, 15.11.2014
22:03

Deki vrati se u svoju Zvezdu.