Biće bolji derbi od prethodnih?

Autor: Darko Mitrović
subota 25.04.2015.
11:25
Izvor: Sportske.net, Sport

Selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić raduje se večerašnjem duelu ''večitih rivala'' i očekuje odličan fudbal.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

A ono što posebno raduje Ćurčića, jeste činjenica da će večeras na terenu ''Rajka Mitića'' nastupiti veliki broj naših talentovanih fudbalera, i sa jedne i sa druge strane.

''Smatram da u ovom trenutku ne postoji derbi u svetu fudbala koji daje toliko mladih igrača. I ja sam uveren da će upravo ta činjenica da podari kvalitet više ovom meču'', izjavio je Ćurčić za današnbji ''Sport''.

Naravno, važnost utakmice će neminovno nametnuti dodatni teret svim tim tinejdžerima u crno i crveno-belom, ali selektor veruje u njih i u njihovu ''sportsku drskost'' i smatra da bi upravo neko od najmlađih aktera mogao da reši večerašnji derbi.

Kad su u pitanju taktičke zamisli njegovih kolega, Ćurčić veruje da ni Lalatović, ni Milinković neće srljati, da će biti oprezni, ali generalno, očekuje kvalitetnu predstavu.

''Uveren sam da će ovo biti bolji derbi od nekoliko prethodnih, upravo zbog iskustva i znanja iskusnijih, ali i talenta i kvaliteta mlađih igrača'', zaključuje Radovan Ćurčić.

Neka tako i bude, svi bismo to voleli...











Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zo
Saturday, 25.04.2015
13:28

Nek pobedi bolji , napred Zvezdo!!

avatar
Аполо
Saturday, 25.04.2015
13:27

U nekim drugim okolnostima rekao bih da je ovo smesna izjava, medjutim raduje cinjenica da i jedni i drugi guraju omladince u prvi tim sto doprinosi jacem rivalitetu i zelji za dokazivanjem. Nadam se da ne gresim i da ce omladinci opravdati sansu koja im je data u prvom timu i da cemo veceras videti golove.