Bez reflektora ostaje samo Spartak?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.10.2015.
19:43
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS koja je u petak održana u Staroj Pazovi donesena je odluka da "srpska kuća fudbala" pomogne Radu i OFK Beogradu u izgradnji reflektora.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Dva beogradska superligaša uskoro će dobiti reflektore čime će biti povećan broj stadiona na kojima će moći da se igra u večernjem terminu.

Članovi Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije u petak su na zasedanju doneli odluku da FK Rad i OFK Beograd dobiju neophodnu pomoć u izgradnji reflektora.

"Donesena je odluka o pružanju pomoći FK Rad i OFK Beograd, a u cilju završetka radova na podizanju reflektora na njihovim stadionima" stoji u saopštenju FSS.

Pomoć se ogleda u dostavljanju reflektorskih sijalica koje je FSS u prethodnom periodu donirao još nekim klubovima u Superligi.

"Ovim beogradskim klubovima biće upućena pomoć kao i svim ostalima, što znači da će im biti dato osvetljenje na sva četiri reflektorska stuba" saopštio je FSS.

Superligašima sa Banjice i Karaburme ostaje da obave radove na postavljanju nosača relflektorskih sijalica, a nakon što stadioni "Kralj Petar I" i "Omladinac" dobiju osvetljenje Spartak će ostati jedini bez reflektora.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Friday, 30.10.2015
23:26

Sta ce nam reflektori kad su stadioni prazni? A pogotovo Spartaku jer ionako ispada iz lige

avatar
Fair Play
Friday, 30.10.2015
23:12

Dva beogradska kluba bez ikakvog potencijala da rastu kao klub dobijaju. S druge strane Spartak, jedini predstavnik grada Subotice da se snadje sam a jos bolje bi bilo da lepo ispadne a da se vrati Teleoptik. Sta radite vise??

avatar
Marko Kralj
Friday, 30.10.2015
21:47

Cemu reflektori kad ti klubovi nemaju stadion. Ofk-ov stadion je u raspadanju a i radov je blizu.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 30.10.2015
21:11

a sta ce nam reflektori kada se sve utakmice igraju u 14h, 15h, a kako vreme odmice bice i u 13h???