Bez odlaganja meča Čuke i Voše

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.07.2015.
21:35
Izvor: Beta

Utakmica prvog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Čukaričkog igraće prema ranijem rasporedu, odnosno u nedelju, 19. jula.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Direktor Super lige Srbije Vladimr Bulatović rekao je danas agenciji Beta da nijedan od ta dva kluba nije tražio dolaganje tog susreta.

"Prilikom pravljena rasporeda vodili smo računa o tome da Čukarički i Vojvodina u četvrtak igraju kvalifikacione utakmice za Ligu Evropa, pa je njihov međusobni susret zakazan za nedelju. Klubovi imaju dovoljno vremena. Ne vidim u čemu je problem
", rekao je Bulatović.

Sportski direktor ekipe s Banovog brda Vladimir Matijašević nagovestio juče da će i novosadska i njegova ekipa tražiti odlaganje.

"S obzirom na to da smo se i Vojvodina i mi kvalifikovali u drugo kolo, a žreb je hteo da budemo rivali u prvom kolu Superlige, smatram da bi bilo dobro i za srpski fudbal i za nas da se utakmica odloži, jer pada na 'pola puta' između prve utakmice i dugog putovanja na revanš. O tome ću ovih dana da popričam s Novosađanima, pa ako i oni misle isto, zatražićemo od nadležnih da utakmica bude odložena", rekao je Matijašević za Sport. 

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak dočekuju Gabalu iz Azerbejdžana u utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, dok Vojvodina u ovom Sadu dočekuje Spartaks iz Letonije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 14.07.2015
17:17

Pa, ako odgovara i jednom i drugom klubu zasto ne izaci u susret? I onako nam je liga banana..

avatar
Tuesday, 14.07.2015
16:33

Nije mi jasno a zašto bi i odložili