Bez navijača u Zagrebu i Beogradu?

  • 20. jul 2012.

  • 10:06

  • Izvor: Sportske.net

Srbija i Hrvatska, rivali u kvalifikacijama za Mondijal, neće moći da računaju na podršku navijača na gostovanjima na "Maksimiru", odnosno "Marakani".


Ovo je "Sportskom žurnalu" otkrio predsednik srpskog saveza Tomislav Karadžić.

"Dogovorićemo se sa HNS da njihovi navijači ne dolaze u Beograd i da naši ne putuju u Zagreb. Moraćemo i da poradimo na tome da ne koristimo teške reči. Sreo sam se sa Šukerom i Štimcem, stekao sam dobar utisak o njima, a neke izjave u poslednje vreme nisu rezultat njihovih razmišljanja", rekao je Karadžić u intervjuu ovom listu.

"Ovo je fudbal, treba ga odvojiti od politike, a na jesen ćemo pozvati rukovodstvo HNS da dođe u Beograd, a mi ćemo ići u Zagreb", dodao je prvi čovek srpskog fudbala.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...