Bez navijača u Zagrebu i Beogradu?

  • 20. jul 2012.

  • 10:06

  • Izvor: Sportske.net

Srbija i Hrvatska, rivali u kvalifikacijama za Mondijal, neće moći da računaju na podršku navijača na gostovanjima na "Maksimiru", odnosno "Marakani".


Ovo je "Sportskom žurnalu" otkrio predsednik srpskog saveza Tomislav Karadžić.

"Dogovorićemo se sa HNS da njihovi navijači ne dolaze u Beograd i da naši ne putuju u Zagreb. Moraćemo i da poradimo na tome da ne koristimo teške reči. Sreo sam se sa Šukerom i Štimcem, stekao sam dobar utisak o njima, a neke izjave u poslednje vreme nisu rezultat njihovih razmišljanja", rekao je Karadžić u intervjuu ovom listu.

"Ovo je fudbal, treba ga odvojiti od politike, a na jesen ćemo pozvati rukovodstvo HNS da dođe u Beograd, a mi ćemo ići u Zagreb", dodao je prvi čovek srpskog fudbala.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Posrnuli Junajted

Mančester Junajted je jedino u sezoni 1990/91 imao manje bodova nakon 34 kola Premijer Lige (56), nego što ima u tekućoj sezoni (57).

57

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...

Izjava dana

Hvala Junajtedu, velika je čast, ali moja veza sa Borusijom je neraskidiva u ovom trenutku...

Jirgen Klop

Jirgen Klop

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...