Beriša: "Iznenađeni smo"

Autor: Beta Beta
sreda 15.10.2014.
09:00
Izvor: Beta

Dvojica albanskih reprezentativaca, Ertit Beriša i Bekim Belaj, izjavili su u utorak uveče posle prekida fudbalskog meča Srbija - Albanija u Beogradu, da su iznenađeni situacijom.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Do incidenta je došlo pošto se iznad terena na stadionu Partizana u Beogradu pojavio dron koji je nosio transparent sa mapom 'velike Albanije'.

Jedan igrač srpske reprezentacije je uhvatio zastavu, a potom je došlo do koškanja igrača dva tima, jer su neki albanski reprezentativci pokušali da uzmu transparent, a na teren su istrčali i neki navijači. Sudija je tada prekinuo meč, a delegat je sat kasnije definitivno suspendovao utakmicu.

"Bilo nam je nezgodno u ovoj teškoj situaciji, ali sada je sve gotovo i gledamo samo napred", rekao je Beriša novinarima nakon što je meč u Beogradu prekinut u 42. minutu zbog incidenta.

Beriša je kazao da je iznenađen, kao i da situacija "bila baš opasna" za albanski tim "u takvom ambijentu".

Bekim Belaj, koji je prvi dotrčao da bi uzeo transparent od srpskih igrača, kazao je da se nije uplašio ni u jednom trenutku.

"Svako bi uradio isto za svoju zastavu", kazao je Belaj.

Beriša i Belaj bili su jedini igrači albanske reprezentacije koji su pristali da daju izjave novinarima u Beogradu i iz Srbije i iz Albanije.

Utakmica Srbija Albanija igrala se u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a prekinuta je pri rezultatu 0:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke