Benfika "zagolicala maštu" Luisa Ibanjeza

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.12.2015.
21:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Argentinski internacionalac iz redova Crvene zvezde Luis Ibanjez priznao je da mu interesovanje Benfike prija i otkrio da za taj portugalski klub igra jedan od njegovih najboljih prijatelja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Portugalski gigant iz Lisabona nagovestio je da bi mogao da uđe u trku za potpis levog beka Crvene zvezde Luisa Ibanjeza koji se nedavno našao na meti Salcburga.

Vicešampion Srbije odbio je 1.4 miliona evra koje su Austrijanci ponudili za Luća, ali bi eventualna ponuda Benfike mogla da napravi problem, tim pre što boje lisabonskog kluba brani jedan od najboljih prijatelja Zvezdinog levog beka Niko Gaitan.

"On je jedan od mojih najboljih prijatelja, još od Boke juniors gde smo u mlađim kategorijama igrali kao dva krilna igrača, on desno, a ja levo. I obostrana nam je želja da da zaigramo ponovo zajedno" kaže Ibanjez za "Novosti".

Navijače Crvene zvezde ipak ne bi trebalo da plaši ono što je Luis Ibanjez izrekao o svom dobrom prijatelju jer je klub iz Ljutice Bogdana za Argentinca trenutno na prvom mestu.

"Prija interes Benfike, ali iskreno, ja sam koncentrisan samo na Zvezdu i na ono što nas čeka na proleće. Meni je sjajno u Beogradu, idemo dobrim putem ka tituli, ne opterećujem se odlaskom" dodao je popularni Lućo.

Jedan od ljudi koji se brinu za karijeru Luisa Ibanjeza, a ujedno su u rodbinskim odnosima, poručio je da Benfika ima problem sa pozicijom levog beka ali da nije realno da tokom zimskog prelaznog roka krene u realizaciju Ibanjezovog transfera.

"Benfiki je zaista potreban levi bek jer Elizeu ističe ugovor na leto. Imaju oni mladog igrača kao alternativu tako da mislim da je realnije da celu priču prolongiraju za leto" otkrio je Darko Alegić.

Kako trenutno stoje stvari Luis Ibanjez će ostati u klubu iz Ljutice Bogdana do kraja sezone, pa ostaje da se vidi da li će na leto doći do promene po pitanju mogućeg transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 26.12.2015
19:02

Pise i spanski AS da u Srbiji na zelenom terenu niko ne moze protiv nas. Zvezda je ponos Srbije ne mogu joj nista ni sudije, to se daleko cuje.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 26.12.2015
00:26

Benfika ako spremi bankarske garancije može lako da izbije na prvo mesto u planovima ali ima jedan problem-Zvijezdanovi procenti.Kao odbili 1,4 miliona i očekuju jedno 3-4 možda i 5 i onda još 30 do 50 % od sledećeg transfera(verovatno u Barsu).Laku noć(znači bajka)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 26.12.2015
01:00

Mislim da ako bi Benfica nudila 1.5 mio € + da bi Zvezda trebala da prihvati, jer je u dugovima, a sigurno mogu naći zamenu za Ibaneza (ne tako kvalitetnu, ali barem bi mogli da zadrže neke druge igrače).