Benfika baš uporna, sad hoće i Ibanjeza!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.12.2015.
19:55
Izvor: Sportske.net

Gotovo da nema prelaznog roka u poslednjih nekoliko godina, a da se klub iz Lisabona ne interesuje za nekog od fudbalera Crvene zvezde ili Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ni ova zima nije izuzetak po tom pitanju, pisali smo već o mogućnosti da mladi fudbaleri Partizana, Andrija Živković ili Ivan Šaponjić obuku dres Benfike, u igri je navodno i Luka Jović iz Crvene zvezde, a danas portugalski mediji prenose svoja najnovija saznanja da bi lisabonski ''Orlovi'' i Luisa Ibanjeza!

Levi bek Crvene zvezde je jedan od oslonaca ekipe koja je tokom jeseni bila apsolutno dominantna u Superligi Srbije, ali je takođe i jedan od igrača koji nestrpljivo čeka rasplet aktuelne situacije u klubu po pitanju rešavanja finansijskih problema i isplate zaostalih zarada igračima.

Mogla bi to da iskoristi Benfika, koja prema navodima portugalskih medija želi da  angažuje naslednika za 32-godišnjeg Eliseua kome uskoro ističe ugovor.

Luis Ibanjez se preporučio sjajnim igrama ove jeseni u dresu Zvezde, a ne treba zanemariti ni činjenicu da je sa fudbalerom portugalskog velikana Nikom Gaitanom svojevremeno igrao u argentinskoj Boki Juniors.

Naravno, ukoliko uprava Crvene zvezde uradi ono što je do nje i obezbedi neophodna sredstva za funkcionisanje kluba, teško je očekivati da bi Portugalci mogli pre leta da razmišljaju o Ibanjezu, osim ukoliko na adresu u Ljutice Bogdana ne pošalju neku baš primamljivu ponudu ove zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 25.12.2015
21:30

S obzirom kako igra u Zvezdi to interesovanje Benfike me ni malo ne cudi. Dobro je sto su sad Zvezdini igraci na ceni, a to je zasluga samo jednog coveka, Gospodina Miodraga Grofa Bozovica.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 25.12.2015
12:34

Kako to da cela Evropa zeli igrace koji igraju samo namestene utakmice.

avatar
Surovi
Friday, 25.12.2015
03:47

Jeste sad, Benfika ce na kraju i trenera da dovede, odakle izvlacite sve ovo?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 25.12.2015
19:32

Ivan Tomic na klupi partizana. Prva bomba prelaznog roka Ivice Ilijeva.

avatar
сочинитељ
Friday, 25.12.2015
00:17

цела европа тражи наше играче...комшије јел и то намештено?

avatar
mmmm
Thursday, 24.12.2015
22:48

Nikako prodaja bez PREKE potrebe... ako je ovako sada, a uz malo srece a posebno plasmana u Evropu, ovaj tim ce da vredi za godinu dana bar 2 puta vise... samo da se voti racuna da ovi igraci budu zadovoljni u Zvezdi.

avatar
Robert Lewandowski 9
Thursday, 24.12.2015
22:32

Ne bih voleo da se raspadne ovaj tim, mislim da imaju sanse da odu u grupnoj fazi LS. Grujic bi trebao ostati do decembra u Zvezdi jer bi mnogo pomogao Zvezdi u tim namerama