Bekvalac: "Nemamo pravo da pretimo Radu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.10.2014.
17:59
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Trener fudbalera Radničkog 1923 iz Kragujevca Dragoljub Bekvalac izjavio je da njegov tim nema pravo da preti Radu pred subotnji prvenstveni meč ali da niko nema pravo da oduzme nadu njegovoj ekipi nadu u pobedu.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Najneefikasnija ekipa domaćeg šampionata u subotu na "Čika Dači" dočekuje Rad koji je na prethodna dva susreta doživeo dva ubedljiva poraza.

Trener Radničkog 1923 iz Kragujevca rekao je pred sutrašnji meč da njegova ekipa nema pravo da preti nikome, pogotovu ne timu koji u svojim redovima ima igrača koji je u prvih sedam kola dao šest puta više golova od svih fudbalera Radničkog.

"Sigurno da ekipa koja je postigla samo jedan gol u sedam kola kada igra protiv ekipe iz koje je jedan igrač dao šest golova, nema pravo da preti" počeo je svoje izlaganje Bekvalac.

Fudbaleri Radničkog 1923 posle sedam odigranih utakmica imaju četiri osvojena boda ali su do sada postigli samo JEDAN gol u šampionatu. Uprkos tome, Bekvalac ističe da niko nema pravo da njegovom timu oduzme nadu u pozitivan rezultat.

"Nama niko ne može da oduzme nadu za bolje sutra, nadu za dobar rezultat. Krajnje je vreme da moji fudbaleri pokažu ono što ja verujem da oni mogu, a to je da jednom dobrom, agresivnom igrom osvoje tri boda i da uđemo u mirnije vode" rekao je trener Radničkog 1923.

Superligaš iz Kragujevca trenutno zauzima 13. poziciju na tabeli sa 4 osvojena boda pa predstojeći duel sa "Građevinarima" Bekvalac vidi kao jedan od odlučujućih kada je borba za opstanak u pitanju.

"Ako protiv Rada ne uzmemo tri boda, mnogo teško je pričati o nečemu boljem nego što je bilo prošle i pretprošle godine. Fudbaleri su svesni u kavoj smo situaciji. Ekipa Rada koja je nama ravna ne bi smela da odnese bodove sa našeg stadiona" zaključio je Bekvalac.

Stručni štab Radničkog 1923 neće moći da računa na trojicu jako bitnih igrača pošto su Marko Perović, Nemanja Vidić i Darko Fejsa povređeni i nisu u konkurenciji za duel sa Radom.

Utakmica 8. kola JSL između Radničkog 1923 i Rada igra se u subotu na "Čika Dači" sa početkom od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke