Bejl 'krunisan' pred duel sa Srbijom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.11.2016.
10:03
Izvor: Sportske.net

Prva zvezda reprezentacije Velsa Geret Bejl dočekuje predstojeću utakmicu sa selekcijom Srbje kao zvanično najbolji fudbaler Velsa u godini na izmaku.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Svega nekoliko dana pred utakmicu 4. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koju će reprezentacije Velsa i Srbije odigrati u Kardifu, Fudbalski savez Velsa odlikovao je najbolje u 2016. godini.

Svečanost je održana u Vejl Rezortu u utorak uveče, a priznanja za najbolju fudbalerku i fudbalera Velsa u 2016. godini poneli su Nataša Harding i Geret Bejl.

U godini koja će zlatnim slovima ostati upisana u fudbalskoj istoriji Velsa prvotimac Real Madrida Geret Bejl proglašen je za najboljeg igrača što je priznanje koje je u potpunosti zaslužio.

"Zmajevi" su se prvi put u istoriji kvalifikovali na Evropsko prvenstvo i stigli do polufinala, a najzaslužniji za uspehe Velsa bio je upravo Geret Bejl.

To znači da Geret Bejl subotnju utakmicu sa Srbijom dočekuje kao zvanično najbolji fudbaler Velsa za 2016. godinu iako je epitet najboljeg nosio i bez pomenutog priznanja.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 09.11.2016
17:50

on predstavlja najvecu opasnost po gol srbije moze da bude opasan i u slobodnjacima,kornerima ,kontrama

avatar
Samo Barsa
Wednesday, 09.11.2016
11:27

Najbolji Welsanin ikad. Ili Gigs, tesko je rec.

avatar
Uncounquered
Wednesday, 09.11.2016
23:45

Sto se rice reprezentacije, daleko je bolji od Gigsa...a sto se tice kluba, videcemo, mozda bude uspesniji od Gigsa kad zavrsi karijeru...ali jedna stvar je sigurna, velicinu legende kao sto je Gigs, tesko da ce to dostici.

avatar
Samo Barsa
Thursday, 10.11.2016
10:57

Fino si to reko.