BATE ''lako'' izbacio Partizan, Zvezdi bi baš odgovarao?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.07.2016.
14:39
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Beloruski šampion je velika želja Zvezdinog iskusnog fudbalera, ako govorimo o crveno-belima u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako Crvena zvezda tek treba da započne svoj ovogodišnji evropski put dvomečom u drugom kolu kvalifikcija za Ligu šampiona, iskusni bek crveno-belih Dušan Anđelković već razmišlja o potencijalnom rivalu u plej-of fazi ovog takmičenja.

On smatra da bi beloruski BATE Borisov bio protivnik ''po meri'' i da bi Zvezda protiv Belorusa prošla mnogo bolje nego što je to bio slučaj sa Partizanom, koji je prošlog leta eliminisan zbog primljenog gola na svom terenu (0:1 i 2:1).

Iako konačan rezultat to baš i ne pokazuje, Anđelković smatra da su Belorusi lako izašli na kraj sa Partizanom.

''Birao bih BATE, iako je prošle godine izbacio Partizan, čini se lako. Želeo bih njih ispred, na primer, zagrebačkog Dinama. Ne bih imao ništa protiv Zagrepčana, ali bih voleo više BATE, možda i da se izbegnu tenzije, ali ako bude tako nećemo da brinemo'', objašnjava Anđelković u intervjuu za ''Tanjug''.

Tridesetčetvorogodišnji fudbaler ima još jednu veliku želju - da sa Zvezdom izbori plasman u Ligu šampiona, a onda osvoji još jednu titulu u Srbiji i na najlepši način okonča karijeru.

''Nisam imao želju da igram u Srbiji, osim u Crvenoj zvezdi, u ovom trenutku. Plan mi je da odradim ugovor do kraja i oprostim se šampionskom titulom i igranjem u Ligi šampiona. To bi bio najlepši scenario'', objašnjava Anđelković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XL
Sunday, 03.07.2016
00:04

Zaključak je da je Kairat jači od BATE-a? Šta sve neće ova zvezda da izbaci!?

avatar
denikv
Saturday, 02.07.2016
17:34

ti bi trebao da castis sto si pristao da grejes klupu i ove godine u zvezdi.

avatar
Siniša Milja Maksimović
Saturday, 02.07.2016
15:24

ja mislim da bi samo gore prosli jer bi vas bate razbio u belorusiji a mi smo sa igracem manje tamo izgubili 1 -o tako da bolje vam je da cutite

avatar
ACACHELSEA
Saturday, 02.07.2016
15:03

Preveliki optimizam vlada u klubu a pre samo godinu dana je klub bio u ambisu.ne potrebno je sve ovo oko kluba jel realno male su sanse da Zvezda udje u grupu bilo koja dva takmicenja.Bate nije izbacio lako Partizan.Da je Zivkovic u prvom mecu pogodio sam na golmana jednom iz one dve situacije ne bi Belorusi prosli.Problem za Zvezdu je u tome sto taj Bate je mnogo iskusniji i uigraniji tim i igraju svake sezone u ls vec par godina.Sve je to lepo ali zbog ovolikog preteranog radovanja i nadanja verovatno ce jos vise da boli kada Zvezda izadje u evropu i dozivi tresko treznjenje i ispadanje.Bilo bi lepo da udju ali je to naucno fantastika.

avatar
Nikola Nikolic
Sunday, 03.07.2016
16:13

Zvezda mora da udje u neko evropsko takmicenje, jer ako ne udje nemaju pare i ostaju bez tima, a i ovako su u dugovima do guse, tako da ispadanje iz evrope u sezoni kupanja moze dovesti do kraha

avatar
Don.Mile
Saturday, 02.07.2016
14:41

videli smo u orvom kolu kvalifikacija za LE , zapravo niko vam ne lezi ... ne mogu da docekam da se vise ovi istripovani skorojevici stave na svoje mesto i konacno zapitaju gde vode nas fudbal ... niste ni svesni koliko cete nisko pasti a poleteli ste bez krila ...

avatar
Nemanjaa Vidic No.1
Saturday, 02.07.2016
14:44

Stavili smo i vas na mesto ove godine,tek cemo..

avatar
Saturday, 02.07.2016
17:50

He he hehe...,pa nije isto ovde i tamo!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 02.07.2016
15:00

Вас смо већ ставили на право место а ти само ботуј.