BATE bez Hrvata protiv Zvezde - Da li je ovo njihova startna postava?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.09.2017.
18:33
Izvor: Sportske.net

Kako sada stoje stvari, ekipa BATE Borisova neće biti kompletna protiv Crvene zvezde u četvrtak.

EPA/ETTORE FERRARI
EPA/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i BATE Borisova sastaju se u četvrtak od 21:05 na našem najvećem stadionu, u prvom kolu Grupe H Lige Evrope.

Očekuje se pravi spektakl, pune tribine, a pisali smo već, trener Crvene zvezde nema većih kadrovskih problema, izuzev već duže odsutnog Branka Jovičića zbog povrede.

Kada je u pitanju ekipa BATE Borisova, na njihovom klupskom sajtu danas je objavljena informacija da se za gostovanje Crvenoj zvezdi pripremaju u ''gotovo kompletnom sastavu''.

Jedina neizvesnost vlada u vezi nastupa hrvatskog defanzivca Jurice Buljata, koga nije bilo u ekipi u prethodne dve utakmice i koji se još uvek oporavlja od povrede.

Inače, Buljat je ovog leta pojačao ekipu BATE Borisova, došao je iz uzbekistanskog Bunjodkora i vrlo brzo se izborio za mesto u startnoj postavi, pa je pre povrede činio štoperski tandem sa našim Nemanjom Milunovićem.

Prema tome, očekivani sastav BATE Borisova trebalo bi da iuzgleda ovako:

Šerbitski

Rios, Gajdučik, Milunović, Poljakov

Volodko, Dragun, Ivanić

Gordejčuk, Rodionov, Stasevič.

Kako smo objavili u subotu, BATE je proteklog vikenda na svom terenu savladao Slaviju Mozir sa 2:0, golove su postigli Dragun i rezervista Signevič, a startna postava u toj utakmici izgledala je ovako:

Šerbitski, Dragun, Gajdučik, Gordejčuk, Ivanić, Poljakov, Rios, Rodionov, Stasevič, Volodko, Jablonski.

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke