Batak očekuje napredak uz dosta rada

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.06.2017.
14:41
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine privode kraju prvu nedelju priprema, a nakon prvog kontrolnog meča trener Radoslav Batak kazao je da očekuje napredak uz dosta rada.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina nalazi se na Zlatiboru gde stručni štab priprema ekipu za skori početak nove sezone i duele koji slede na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Juče je odigrana i prva kontrolna utakmica koju su Novosađani dobili rezultatom 2:1, a nakon koje je trener Radoslav Batak izneo svoje utiske vezane za prikazano na terenu.

"Rezultat nam nije bio u prvom planu, već da se dobro odradi fizički deo, kao i da poboljšamo neke taktičke stvari. Treba još dosta da radimo i napredujemo, da stvaramo više šansi, a u fazi defanzive da bolje reagujemo kao tim" kazao je Batak.

Ekipi su se kasno sinoć priključili mladi reprezentativci Srbije Lazar Zličić i Milan Lazarević koji su u petak igrali za "Orliće" protiv vršnjaka iz Grčke.

Lazar Zličić je već odradio prvi trening sa ekipom, dok je Milan Lazarević na poštedi zbog povrede koju je zadobio tokom jučerašnje utakmice.

Lekarski tim novosadskog superligaša naložio je da povređeni Lazarević zajedno sa Dušanom Jovančićem obavi ultrazvučni pregled u Užicu kako bi se stekao uvid u težinu povrede.

Novosadski crveno-beli odradiće od 18 časova popodnevni trening, a sutra ih očekuje novi kontrolni meč protiv rivala koji će biti određen u toku dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke