''Bata Đora'' objasnio - Tole ili Kokeza, Kokeza ili Tole!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.04.2016.
11:39
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Bliže se izbori i u FSS, a dok u Zvezdi odbacuju mogućnost da se Tomislav Karadžić ponovo kandiduje za predsednika, prekaljeni srpski stručnjak ima drugačije objašnjenje aktuelne situacije.

FSS
FSS

Povezane vesti

Posle najave da će se Tomislav Karadžić ponovo kandidovati za mesto predsednika FSS, i to 27. aprila na sednici Izvršnog odbora FSS, stižu i prve reakcije domaćih fudbalskih radnika.

Prema očekivanju, u Crvenoj zvezdi jednostavno ne žele da se to dogodi, što je potvrdio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

''Tomislav Karadžić se neće kandidovati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije! Svestan je da ne može dobiti podršku nijednog regiona, niti klubova u zemlji'', jasan je Terzić, a prenosi ''Kurir''.

S druge strane, Milovan Đorić nije baš tako siguran da se bliži kraj Karadžićevom predsednikovanju Savezom. Ipak, ako se tako nešto i dogodi, ''bata Đora'' zna ko će naslediti Toleta.

''Da vam nešto kažem u vezi sa predsednikom FSS. Ako ne bude Tomislav Karadžić, biće Slaviša Kokeza, ako ne bude Slaviša Kokeza, biće Tomislav Karadžić. Eto, sve sam vam rekao. Izbori za predsednika biće održani 15. maja!'', objasnio je Đorić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Saturday, 23.04.2016
13:23

E baš si nas utešio sada...

avatar
magister
Saturday, 23.04.2016
12:36

Tužno je što to možda i jeste istina. Ako su nam takvi, kao Kokeza, na čelu bilo čega, kako možemo da očekujemo da će se stvari popravljati. Kad neko bira igrača za klub, on u zavisnosti od uloge u timu merka igrača po nekakvim osobinama, brz, dobar u skoku, dobar tehničar, maštovit, dobar šut, prodoran... Mesto predsednika saveza je vrh piramide. Šta od kvaliteta ima Kokeza? Šta je završio od škole? Šta je postigao do sada na organizacionom planu u nekom sportskom klubu, društvu, u biznisu, umetnosti, nauci, kulturi, obrazovanju... u bilo kojoj oblasti života? Aaaaaa, znam. Poznaje onog što je na još višoj funkciji a u životu je kao pripravnik bio ministar... E, pa znači da je kompetentan.

avatar
Radovan Filipovic
Saturday, 23.04.2016
12:08

Prekaljeni stručnjak?!?! Uozbiljite se.