Barsa želi fudbalera Vojvodine!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.01.2015.
18:07
Izvor: Sportske.net

Španski mediji otkrivaju da bi jedan od najtalentovanijih ''izdanaka'' Vojvodinine omladinske škole mogao uskoro da obuče dres slavne Barselone!

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nema nikakve dileme, osamnaestogodišnji štoper novosadske Vojvodine Srđan Babić već je uspeo da svojim talentom i odličnim igrama u dresu ''lala'', već izazove interesovanje i najvećih evropskih klubova, koji bi ga rado videli u svojim redovima.

Da ga Siniša Mihajlović želi u ekipi Sampdorije, znali smo još letos, kada je talentovani defanzivac putovao u Italiju na završne dogovore, ali se na kraju posao izjalovio. Ipak, interesovanje Đenovljana i dalje postoji, pa je opcija prelaska u Sampdoriju još uvek u igri.

Međutim, španski ''Sport'' danas je objavio svoja saznanja da je za Srđana Babića sada zainteresovana i slavna Barselona!

To je samo još jedna potvrda kvaliteta ovog fudbalera, čiju su karijeru Barsini skauti pomno pratili. Ali, pomenuti izvor podseća da je Barsa sada u problemu zbog poznate zabrane angažovanja pojačanja u dva prelazna roka, pa se postavlja pitanje i da li će Katalonci, kako navodi ''Sport'', ''ispustiti još jednog talentovanog fudbalera''.

Ono što bi Barsa mogla u ovom trenutku da ponudi Babiću, jeste potpisivanje ugovora za Barselonu B, gde bi Babić dodatno stasavao i možda već naredne godine prešao u prvi tim.

Međutim, neizvesno je i šta u Vojvodini misle o svemu ovome, s obzirom da je novosadskom superligašu što pre potreban novac, a tu je onda Sampdorija u prednosti.

Ipak, da sačekamo, ako ga Barsa zaista toliko želi u svojim redovima, način će se već pronaći...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke