Barsa prati štopera Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.01.2015.
12:07
Izvor: Sportske.net

Katalonski mediji preneli su tokom nedelje vest da je Barselona zainteresovana za defanzivca Vojvodine Srđana Babića a menadžer Zoran Stojadinović otkriva ko je zapravo meta slavnog kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Španije prolazi kroz problematičan period po pitanju transfera pošto je od FIFA zaradio zabranu angažovanja novih igrača tokom tekuće godine.

Uprkos tome skauting služba katalonskog kluba radi punom parom i "merka" talentovane igrače na svim meridijanima. Tokom nedelje španski "Sport" je pisao o interesovanju koje su Katalonci pokazali za Srđana Babića ali su sve prilike da omladinski reprezentativac nije jedini koga prate Barsini skauti.

Menadžer Zoran Stojadinović ima odličnu saradnju sa Barselonom a nedavno je i sam posredovao u transferu Alena Halilovića na "Nou Kamp". Stojadinović tvrdi da je nova meta Barselone štoper Partizana Strahinja Bošnjak!

"Dugi niz godina sarađujem sa skautima, njihovim šefovima i direktorima iz sportskog sektora Barselone. Nisu me pitali za Babića iz Vojvodine, već su na poslednjem sastanku pokazali interesovanje za drugog našeg perspektivnog defanzivca - Strahinju Bošnjaka" kaže Stojadinović za "Sport".

Strahinja Bošnjak ima tek 16 godina i igra za kadetsku selekciju Partizana. Radi se o levonogom štoperu crno-belih koji uredno nastupa za svoje uzrasne kategorije u reprezentaciji Srbije.

"Podvukli su njegovo ime u tefteru i posle novembarskih mečeva naše reprezentacije protiv Makedonije u Staroj Pazovi. Nastaviće da ga prate..." poručuje Stojadinović.

Neozbiljno bi bilo govoriti o transferu u datom trenutku ali sama činjenica da mladog defanzivca Partizana prati velikan sa "Nou Kampa" daje ozbiljnost čitavoj priči.

Barselona neće moći da registruje nove igrače do januarskog prelaznog roka 2016. godine a vreme svakako radi za Strahinju Bošnjaka koji tek treba da se afirmiše u timu za koji trenutno nastupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke