Banjaluka jedva čeka Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.09.2014.
12:05
Izvor: Sportske.net

Uskoro će nova prvenstvena pauza, koju će Crvena zvezda iskoristiti za gostovanje u Banjaluci. A tamo je sve spremno za pravi spektakl.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Gostovanje šampiona Srbije u Banjaluci zakazano je za 10. oktobar, u vreme dok naša reprezentacija bude počinjala svoje kvalifikacione borbe za plasman na EP.

Crveno-beli bi u Banjaluku trebalo da stignu u najjačem mogućem sastavu, izuzev, naravno, igrača koji budu imali reprezentativne obaveze.

Njihovi domaćini se raduju ovom susretu, uvereni da će Zvezda svojim dolaskom napuniti tribine Gradskog stadiona u Banjaluci.

''Meč sa Zvezdom je priča koja treba da probudi gledanost. Beograđani dolaze u punom sastavu'', uverava Draško Ilić, predsednik banjalučkog Borca, a prenose ''Nezavisne novine''

Zbog ovog meča biće renovirane svlačionice, reflektori, a i sam teren će biti dodatno uređen. Takođe, Banjalučani imaju i druge ambiciozne planove, a posle Zvezde bi tamo trebalo da uskoro zaigra i neka od reprezentativnih selekcija Srbije.

''Osim sa Zvezdom, imali smo razgovore s Tomislavom Karadžićem, predsednikom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), i Davorom Šukerom, prvim čovekom Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Sa FSS smo dogovorili da u novembru na Gradskom stadionu gostuje jedna od reprezentacija Srbije, lično se nadam dolasku mlade selekcije'',
objašnjava Ilić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke