Banjalučani čekaju spektal, Partizan danas protiv Borca

Autor: Milovan Longinov
petak 25.03.2016.
10:32
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana dvonedeljnu pauzu zbog reprezentativnih mečeva iskoristili su za prijateljski meč sa Borcem iz Banajluke.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Biće to prvo gostovanje crno-belih u gradu na Vrbasu još od 29. maja 2001. godine, kada su crno-beli gostovali povodom proslave 75 godina od osnivanja kluba iz Platonove ulice.

Duel sa Partizanom prvi je u nizu povodom proslave 90 godina od osnivanja Borca.

Tim povodom šef struke Borca i nekadašnji  igrač Partizana Borče Sredojević  izneo je svoja očekivanja pred meč  sa crno-belima. Strateg crveno-plavih ne sumnja da će duel sa Beograđanima proteći u najboljem mogućem redu i sjajnoj atmosferi.

''Utakmica sa Partizanom je važna iz jednog razloga – da sve protekne u najboljem redu kako na terenu, tako i na tribinama, kako bi svi akteri uživali u ovom spektaklu. Partizan je velikan, ali i Borac je, kako se navodi često, Velikan iz Platonove. Gajim određene emocije prema svom bivšem klubu Partizanu, iako sam igračku afirmaciju stekao u Borcu, a kasnije u Rijeci, gdje sam nosio i kapitensku traku. Međutim, od malih nogu navijam za beogradski klub i igranje u crno-bijelom dresu za mene je bio dečački san'', rekao je Sredojević.

Utakmica Borac - Partizan na programu je u 17.30 uz direktan prenos na televiziji RTRS i TV Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke