Bane samokritičan: ''Ono samo bek može da promaši!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.03.2016.
09:19
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Kapiten naše reprezentacije Branislav Ivanović žali zbog velikih prilika koje je propustio sinoć protiv Poljske.

BETAPHOTO/FSS/STAR SPORT/Pedja Milosavljevic/MO
BETAPHOTO/FSS/STAR SPORT/Pedja Milosavljevic/MO

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije sinoć je u Poznanju protiv Poljske nastavila seriju poraza, započetu prošle godine, iako igrom ovoga puta i nije razočarala.

Međutim, ono što brine, jesu brojne neiskorišćene prilike, pa se rezultatski još uvek ne vidi bilo kakav napredak u odnosu na prethodne mečeve.

Ipak, u našem nacionalnom timu gaje nadu da će i taj problem biti rešen do početka kvalifikacija, a posle meča sa Poljacima, kapiten Bane Ivanović je bio prilično samokritičan u komentaru svojih propuštenih prilika, posebno one iz uvodnog dela utakmice.

''Jedini izgovor je taj da to samo bek može da promaši, ali očekivao sam duel u toj situaciji, ali tek kada sam udario loptu video sam da nije bilo kontakta, da sam sačekao loptu mogao sam da lagano postignem gol'', istakao je Ivanović.



Ništa bolje nije bilo ni u samom finišu meča, kada je kapiten propustio priliku da Srbiji donese izjednačenje.

''Retko se dešava da bek dva puta na jednoj utakmici ima mrtve šanse, ali desilo se i sigurno da mi je krivo.

Ipak, to je najmanje sada bitno, jer sam više zadovoljan kako se ponašala ekipa tokom svih 90 minuta. Srbija je po svemu prikazanom zaslužila mnogo više''
, izjavio je Ivanović, a prenosi zvanični sajt FSS.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Thursday, 24.03.2016
15:28

Vreme ti je da ides, Bane. Gotivio sam te do neba, gotivim te i sada, ali glavom odavno nisi u reprezentaciji i trebao bi da prepustis mladjem...

avatar
magister
Thursday, 24.03.2016
13:03

Bane Ivanović nije slučajno kapiten. Promašaji, i reakcija pre gola koji smo primili, istina, nisu bili na nivou reprezentativca, a kamoli kapitena. Nažalost, bilo je još nekih utakmica na kojima nije pružio očekivanu igru. PL isisava sve kreativne sokove iz čoveka. Ali, Bane jeste zasluženo kapiten i nadam se da će bar još neku godinu to biti, a da će rezultati biti bolji.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 24.03.2016
11:45

ovo je tvoj kraj, bolje se lepo povuci i kazi dosta je bilo, nego da ti se ljudi smeju i ponizavaju, jer ti za mene vec dve godine si nula na terenu fudbalske reprezentacije a od ove i u Celziju...

avatar
Radoje
Thursday, 24.03.2016
11:05

тик изнад пречке!

avatar
NJRBOB
Thursday, 24.03.2016
11:02

Druze, ovo nemoze samo bek, vec samo ti da promasis!