Bane: "Mnogo smo jači nego jesenas"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.06.2015.
20:49
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović smatra da su "Orlovi" mnogo spremniji i jači nego jesenas pa se nada da u Kopenhagenu mogli da vrate "brejk" Dancima.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Danska je u utakmici četvrtog kola prošlog novembra u Beogradu pobedila Srbiju sa 3:1, a reprezentativac Srbije Branislav Ivanović rekao je da će njegova ekipa pokušati da ispravi greške iz tog duela.

"Znamo koliko nam je utakmica u Beogradu bila teška, koliko su nam napravili problema, probaćemo da sutra ispravimo greške i dođemo do pozitivnog rezultat. Kada se igraju kvalifikacione utakmice i to dva puta sa istim protivnikom koji te pobedi, prirodan motiv je da želiš da se revanširaš", rekao je Ivanović.

Desni bek Čelsija uveren je da su "Orlovi" spremniji nego pre šest meseci kada su poraženi od Danaca na domaćem terenu.

"U Beogradu smo dobro krenuli, imali pozitivan rezultat i jednu izglednu šansu, ali smo posle toga izgubili kontrolu utakmice. Zna se šta se dešavalo i kakva atmosfera je vladala u tom trenutku. Mislim da smo sada mnogo spremniji i mnogo jači. Želimo da uradimo sve da zabeležimo dobar rezultat ova utakmica može za nas da bude odlučujuća, ali svakako nije poslednja", dodao je Ivanović.

Utakmica 5. kola kvalifikacija za EURO 2016. između Danske i Srbije zakazana je za subotu od 20:45 i igra se na stadionu "Parken" u Kopenhagenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACACHELSEA
Saturday, 13.06.2015
00:21

Joj kako me nerviraju frljaju se sa izjavama kao da su svetski sampioni,a na terenu nikoga ne mogu da pobede.

avatar
StefaNN
Friday, 12.06.2015
21:53

Dela, dosta je bilo reci.

avatar
Juventino SS
Friday, 12.06.2015
20:58

Ma pukli smo odavno. Baš mi je krivo što luzeri ne daju maksimum za reprezentaciju. Baš me briga što si glavni igrač kod Abramoviča. Samo male države koje i nemaju neke igrači i naši luzeri neće igrati Evropsko prvenstvo.

avatar
Slaven CFC
Saturday, 13.06.2015
14:42

Bane i Matic nisu zaduzeni da daju golove,za to su zaduzeni napadaci i krila