Bane Ivanović traži da Srbija igra ''na nivou''!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.10.2016.
14:05
Izvor: Beta

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da je njegova ekipa favorit u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici i da Moldavija mora da se pobedi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srbija je nerešenim rezultatom počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a sada joj slede utakmice sa Moldavijom u gostima i Austrijom u Beogradu.

"Favoriti smo protiv Moldavije i moramo da pobedimo. Ako odigramo na nivou na kom možemo, to će nam dati samopouzdanje za ostatak kvalifikacija. Veoma je bitno da od početka do kraja igramo na pravom nivou", rekao je Ivanović novinarima na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi.

Po oceni Ivanovića, predstojeći susreti su specifični.

"Ove dve utakmice su veoma blizu jedna drugoj i bod protiv Irske može da ima veliku važnost i može da se računa u nastavku jedino ako pobedimo Moldaviju. Naše misli su koncentrisane samo na Moldaviju, treba nam pobeda. Potrebno je da iz svake utakmice uzimamo bodove",
kazao je Ivanović.

On je ocenio da više nema malih i velikih protivnika.

"Mali ili veliki protivnici su samo na papiru. Na reprezentativnom nivou svi imaju neki svoj kvalitet i kartu na kojoj igraju. Već sam rekao, ko bude pobeđivao Moldaviju i Gruziju može da računa na plasman iz ove naše kvalifikacione grupe", naveo je odbrambeni fudbaler Čelsija.

Prema njegovim rečima, posle oktobarskih utakmica ništa neće biti rešeno, već da rasplet očekuje za godinu dana.

"Ciklus je veoma dug. Okotobar sledeće godine treba da nam bude presudan i da tada odlučujemo o plasmanu. Do tada ima mnogo i iz ove godine treba da izađemo bolji i napravimo bazu na koju ćemo da nadoknadjujemo svaku sledeću utakmicu",
rekao je Ivanović.

Takođe, istakao je da će eventalna pobeda nad Moldavijom biti veoma važna za samopouzdanje i pre svega atmosferu pred duel sa Austrijom, koji će se igrati tri dana kasnije.

Srbija će u četvrtak, 6. oktobra gostovati Moldaviji u Kišinjevu, a potom će tri dana kasnije na stadionu Crvene zvezde dočekati Austriju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crni bombarderos
Monday, 03.10.2016
19:53

Ti već odavno nisi na nivou!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
14:13

Prevazidjite vi prvo ovaj oktobar, ako se ne proslavimo, nista ni od Rusije:-P