Bandalovski: "Verujem su sebe, ne plašim se Vulićevića"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
19:08
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Bugarski internacionalac Ivan Bandalovski kazao je da jedva čeka da se Miroslav Vulićević vrati u takmičarski ritam jer je zdrava konkurencija dobra za tim.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Jedan od trojice fudbalera koji su pojačali Partizan u zimskom prelaznom roku bio je i Ivan Bandalovski, bugarski internacionalac koji je karijeru gradio u klubovima iz rodne zemlje ali i u Fejnordu i Leuvenu.

Posle deset dana boravka u Partizanu Bugarin tvrdi da nema razloga za kajanje jer su se njegova očekivanja obistinila.

"Znao sam da dolazim u klub bogate tradicije za koji nastupaju vrhunski igrači. To što sam očekivao zatekao sam po dolasku u Partizan. Tek sam deset dana u klubu i još uvek se adaptiram ali to je ono čemu sam se nadao" kazao je Bandalovski.

Bugarin je u Humsku stigao kao slobodan igrač a aspiracije Partizana uverile su ga da je selidba u Beograd najbolji potez.

"Imao sam četiri, pet ponuda na stolu ali sam Partizanovu prihvatio bez razmišljanja. To je klub koji napada oba trofeja u Srbiji i nastoji da igra u Evropi a u takvim okolnostima i ja mogu da dokažem svoje kvalitete" dodao je Bandalovski.

Na konstataciju da je u klub stigao zbog povrede Miroslava Vulićevića Bugarin se ne osvrće previše. Iskusni desni bek veruje da je zdrava konkurencija dobra po tim i jedva čeka da se Vulićević vrati u takmičarski ritam.

"Vulićević je dobar igrač i nadam se da će se brzo vratiti na teren. Znam svoj kvalitet i ne plašim se konkurencije jer je ona dobra za tim. Moje je da radim i da na terenu dokažem koliko vredim" zaključio je Bandalovski.

Priliku da debituje u crno-belom dresu i predstavi se navijačima Partizana Ivan Bandalovski će imati 21. februara kada u Humskoj gostuje ekipa Voždovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Thursday, 12.02.2015
20:20

Nije zentara ovaj.Ako ga Vule prvi odgurne rukom u predelu lica, imace neke sanse.U suprotnom ce ga Tuta iznabadabadati.