Bandalovski, Ramose!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.11.2015.
22:28
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Oduševljenje u ekipi Partizana ne jenjava, Drulovićevi fudbaleri daju sebi oduška i pompeznim izjavama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kad se ostvari tako važna pobeda na evro-sceni, kao što je to Partizan večeras uradio protiv AZ Alkmara (2-1), jasno je da je svaki od aktera na terenu imao velike zasluge za ostvaren uspeh.

Naravno, u prvom planu su strelci Abubakar Oumaru i Andrija Živković, ali momak iz senke koji je večeras obavio lavovski deo posla u defanzivi svakako je bugarski internacionalac Ivan Bandalovski.

Fudbaler koji se donedavno na klupi za rezerve zabavljao selfijima i dodatno uvećavao bes navijača crno-belih, ionako iritiranih brojnim kiksevima, konačno je, silom prilika, dobio priliku da zaigr od prvog minuta i tu priliku na najbolji način iskoristio.

Tako je bilo u subotu protiv Novog Pazara, a tako i večeras u Holandiji, gde je još jednom uspešno popunio prazninu na mestu štopera, nastalu povredama Fabrisija, Ostojića i Balažica.

Posle večerašnjeg trijumfa nad AZ-om, Bandalovski se ponovo može pohvaliti i zanimljivom statistikom da crno-beli ne gube kada je on u timu, a najveće pohvale uputio mu je njegov najbolji prijatelj u Partizanu i zemljak Valeri Božinov.

''Bandalovski kaže kad on igra mi ne gubimo. Tako je bilo i sada. Banda je fenomenalan. On kaže da nikad nismo izgubili u sivom dresu. Otkud on zna sve to? Igra na svim pozicijama, on je naš Serhio Ramos ili Maskerano'', poručio je Božinov, a prenosi ''Informer''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 27.11.2015
20:22

Bandalovski zna fudbal (ne bi ni bio doveden da nije tako), sklon je kiksevima, nema dovoljno koncentracije (što možda može da poprravi), ali je u paru sa Ćirkovićem bolje rešenje od svih povređenih, jer su ti drugi neokretniji, slabije čitaju akcije, uspaniče se s loptom u nogama, što kod Bandalovskog nije slučaj. Partizan ima problem po bokovima, jer se loše duplira, i čim našeg beka udvoje dva protivnička igrača ili naša dva napadnu 3 - prolazi se i nastaje panika. Bandalovski to mnogo bolje radi na desnoj od Ostojića i Balažica (pomaže Vuletu), a bogami i Ćirković znatno bolje od Fabrisija. Sve ove što sad nisu u kombinaciji treba pustiti i naći JEDNOG odličnog stopera, ne previsokog, spretnog, pa uz ovu dvojicu, M. Stevanovića i Vlalukina i Bošnjaka, imaćemo dobre štopere. Na treninzima posebno vežbati ova udvajanja po bokovima (gledati snimke), kako u odbrani, tako i za naš napad (protiv N Pazara je to po levoj strani solidno funkcionisalo).

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 27.11.2015
15:18

Svaka čast Bandalovskim, stvarno me oduševio kako igra na štoperu, bolji je i od Ostojića i od Fabricia i od Balažica...

avatar
Alexander Stonsky
Friday, 27.11.2015
19:48

Protiv AZ i nije bio toliko dobar, ispadao je u par situacija, a mislim da je Balažic najbolji naš štoper ali da nema partnera.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 28.11.2015
00:27

Ispao jeste, ali odigrao je na zavidnom nivou, nikada nije bilo presudno njegovo ispadanje... Dobro je što zna da povuče loptu, to je dobra osobina i bonus poeni za štopera.

avatar
Volim Partizan
Friday, 27.11.2015
00:40
avatar
33
Friday, 27.11.2015
00:34

Pomak na bolje!

avatar
Marko Petrovic
Thursday, 26.11.2015
23:56

Polako se razotkriva da je Bandalovski u stvari natčovek

avatar
116 GODINA VELICINE
Thursday, 26.11.2015
23:34

Ma, on je Pike, a ti si Ibrahimovic:-D