Bandalovski: "Nularica za sreću"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.11.2015.
16:21
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac iz redova šampiona Srbije Ivan Bandalovski objasnio je zašto se pred put u Alkmar odlučio za promenu frizure.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana otputovali su u sredu za Alkmar gde ih u četvrtak očekuje duel petog kola grupne faze Lige Evrope sa AZ-om.

Na aerodromu "Nikola Tesla" viđena su dobro poznata lica sa nekim novim frizurama. Bugarin Ivan Bandalovski skratio je kosu i ošišao se na popularnu "nularicu" što je objasnio na jednostavan način.

"To je za sreću, da nastavimo niz" kazao je Bandalovski uz podsećanje da crno-beli ne gube sa njim u timu.

Bugarin će u Alkmaru igrati na poziciji centralnog beka zbog povreda koje su pogodile štopersku liniju. U susretu sa Novim Pazarom debitovao je u tandemu sa Lazarom Ćirkovićem, a nada se da će saradnja biti jednako uspešna u Holandiji.

"Igram fudbal godinama unazad, što u klubovima, što u reprezentaciji i ništa mi nije teško. Sa Lazarom Ćirkovićem se dobro slažem, on je dobar momak, kvalitetan, znate da su ga već tražili mnogi klubovi" istakao je Bandalovski.

Utakmica petog kola grupne faze Lige Evrope između AZ Alkmara i Partizana na programu je u četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 25.11.2015
18:22

Bolje da stopere igraju Bandalovski i Lekovic nego Ostojic i Cirkovic:-) Sa Balazicem i Fabrisiom su vec tu negde, ali mozda su bolji i od njih:-)