Balažic zbog povrede 'preskočio' Pazar

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.11.2016.
10:55
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana u nedelju su odmerili snage sa Novim Pazarom u okviru 15. kola domaćeg šampionata, a utakmicu je neočekivano propustio štoper Gregor Balažic.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pauza u domaćem šampionatu dobro će doći treneru Partizana Marku Nikoliću koji u poslednje vreme ima ozbiljnih kadrovskih problema, pre svega zbog povreda igrača.

Nakon kraće pauze u tim su se vratili Everton Luiz i Miroslav Vulićević ali su juče izostali Brazilac Leonardo Souza da Silva i Slovenac Gregor Balažic.

Partizanov "maestro" preskočio je duel sa Novim Pazarom zbog "parnih" kartona, dok izostanak Gregora Balažica nije bio očekivan i svi su se pitali zašto ga nema u timu.

Razlog za odsustvo slovenačkog internacionalca leži u činjenici da je na poslednjem treningu pred nedeljnu utakmicu osetio bol u zadnjoj loži i zbog toga trener Marko Nikolić nije želeo da ga izlaže naporu i rizikuje težu povredu.

Veruje se da će Gregor Balažic nakon pauze u šampionatu biti spreman da se vrati u takmičarski ritam, te da će Marko Nikolić ponovo imati na raspolaganju kompletan igrački kadar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
14:40

Everton, 14 od 15 u SL: propustio samo gostovanje u Cacku, igrao protiv Radnika, pauze bez...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
14:36

Everton je igrao proslu protiv Radnika, a u prvenstvu je propustio samo Borac zbog cetvrtog kartona u sezoni...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
14:03

Sta tamo nije bilo u skladu, pobogu?!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
12:24

Stevanovic (Jovicic)- Vulicevic, Ostojic, Milenkovic, Miletic- Everton (Radin)- Jankovic (Djurickovic), Marjanovic (Ilic), Stevanovic (Mihajlovic)- Leonardo (Djurdjic), Djurdjevic (Vlahovic/Jovanovic). S obzirom na to da ce morati i jedan u odbrani, izvisice Radin, Djurickovic ili neko od junosa u napadu, a nadam se da ste videli reakciju Nikolica nakon onog ispucavanja Kljajica, covek se samo okrenuo prema klupi iako je onaj iz NP mogao da lobuje...