Balažic: "Ponovo sam fudbalski rođen"

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.06.2016.
13:20
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Gregor Balažic rekao je danas da je, posle teške povrede i duge pauze, ponovo "fudbalski rođen" i istakao da sada ceni svaki trenutak proveden na terenu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Balažic se povredio prošle sezone na utakmici protiv Atletik Bilbaa u Ligi Evrope kada je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena. Sezona je tada za njega bila završena, a nakon oporavka ponovo se priključio prvom timu Partizana.

"Meni je prvi deo priprema u Beogradu baš teško pao. Nisam dugo radio s loptom i presrećan sam što sam ponovo u punom trenažnom procesu. Svaki dan mi je lakši od prethodnog, sve se bolje osećam i zadovoljan sam kako napredujem iz dana u dan. Mogu reći da sam ponovo fudbalski rođen i tek sad posle ovakve povrede cenim svaki trenutak kada sam na terenu sa loptom", rekao je Balažic za sajt kluba.

On je trenutno sa crno-belima na pripremama u Poljskoj.

Fudbaleri Partizana će novu sezonu početi 14. jula utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli će igrati protiv pobednika duela između sofijske Slavije i Zaglebja iz Lubina.

Partizan je domaćin u prvoj utakmici, dok će se revaš igrati 20. jula ako protivnik bude Slavija, odnosno dan kasnije ako protivnik bude Zaglebje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 23.06.2016
15:43

Stranci u Partizanu (sve kategorije) bi u sledecoj sezoni trebali da budu: Struna ili Bandalovski, Gogua, Dosa Zunior, Balazic, Everton, Leonardo, Balde. Prodati Bandalovskog ako nam dodje Struna pa cak mozda i ako ne dodje, a uz njega i Kosovica i Bozinova. Neka povecaju broj stranaca na pet, a onih sa prostora bivse Jugoslavije na tri. Sve preko toga bi vec bilo jako lose i ne preterano u interesu srpskog fudbala, a ni Partizana...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 23.06.2016
15:53

Ovaj Struna uopšte nije vredan ni jedan € obštećenja, jeste solidan igrač ali ne bi platio za njega ništa, jer je u rangu Vuličevića i Bandalovskog.

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Thursday, 23.06.2016
17:35

Ne slažem se: da prodamo Bandalovskog po svaku cenu, prihvatio bih samo ako bi došao bolji igrač koji ne zauzima mesto apsolutnog stranca; ne slažem se da se bilo koji igrač koji nema pravo da igra za reprezetnaciju Srbije vodi drugačije osim kao stranac jer mislim da tim pravilom o ex yu strancima srpski fudbal ništa ne dobija, a dobijaju hrvatski, slovenački, bosansi, crnogorski i makedonski.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 23.06.2016
16:48

S tim da je mladji od obojice pa posle mozda malo i da se zaradi:-) Pitanje je koliko je i dalje u planu naseg dvojca, ali nije lose ako je u rangu, a i nije predvidjeno nista da se plati jer mu istice ugovor:-)