Balažic: "Kao da sam se ponovo rodio"

Autor: Beta Beta
sreda 18.05.2016.
21:11
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Gregor Balažic zaigrao je za Partizan posle šest meseci pauze zbog povrede u prijateljskom meču protiv bugarske Beroe, a taj doživljaj opisao je kao da se ponovo rodio.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Slovenački štoper povredio je prednje ukrštene ligamente početkom novembra, kada je njegov tim igrao protiv Atletika u Bilbau.

"Šta reći, osim fenomenalan osećaj. Posle šest meseci neigranja i perioda oporavka u trenutku kada sam zakoračio na teren, osetio sam se kao da sam se ponovo rodio. Tek kada ovako nešto doživiš i ponovo počneš da igraš, shvatiš kolika je zapravo tvoja ljubav prema fudbalu", rekao je Balažic za sajt kluba.

On je kazao da u meču u utorak, u kome je njegov tim poražen 0:2, nije imao straha od duela.

"Naravno da ne. Siguran sam u sebe kao igrača i znam šta mogu da pružim na terenu. Naravno, sada je potrebno vreme da se ponovo dokažem, jer ima mnogo novih i kvalitetnih igrača u ekipi. Ako me pitate za strah pri kontaktu zbog povrede, možda je postojala mala doza straha, što je i normalno, ali sam zadovoljan kako sam odreagovao pri prvim duelima", kazao je Balažic.

On je istakao da mu je drago što je završio proces oporavka.

"Presrećan sam što je sada taj čitav mukotrpan proces iza mene i da sada mogu da se vratim najlepšem poslu na svetu. Još nekoliko dana imam dodatne treninge oporavka kod (fizioterapeuta) Andre Milutinovića, a onda idem sa suprugom na zasluženi odmor" dodao je Balažic.

Partizan za vikend završava sezonu, a fudbaler je rekao da ostaje u Partizanu.

"Posle odmora nas očekuju nove pobede u dresu crno-belih. Naravno, čestitam momcima i svima koji vole Partizan osvajanje trofeja u Kupu. Igrali smo na tri fronta, nije bilo lako i upravo zbog takvog ritma se ovakve povrede i dešavaju, ali idemo dalje", rekao je Balažic.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke