Bajko se vratio u Zvezdu...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.03.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net

Momak koji je čitavu deceniju proveo u Crvenoj zvezdi i na kraju svoju odanost krunisao titulom prvaka Srbije vratio se na "Marakanu" kako bi pre nastavka sezone u Belgiji posetio bivše saigrače.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković iskoristio je trenutak slobodnog vremena da doputuje u Srbiju i poseti svoj bivši klub kako bi saigračima poželeo sreću u nastavku borbe za titulu.

Bajkovićev Lirs nalazi se pred ispadanjem iz belgijske Župiler lige a uoči odsudnih bitaka za opstanak u ligi Crnogorac je na kratko posetio "Marakanu".

"Pratim naslednike i verujem da mogu da odbrane titulu, a Rajković pokazuje potencijal" prokomentarisao je iskusni golman koji je Zvezdu napustio nakon osvajanja titule.

U Belgiji je završen regularni deo sezone, klubovi su zauzeli svoje pozicije pred početak plej-ofa i plej-auta a Bajkovićev Lirs imaće težak zadatak u borbi za opstanak u kojoj će mu konkurent biti Serkl Briž.

"Završili smo sezonu na poslednjem mestu i sada sledi pet mečeva sa Serkl Brižom, koji ima početnu prednost od tri boda. Prvi meč je ključan na gostovanju i ne smemo da izgubimo ukoliko želimo da imamo neke šanse" ističe Bajko.

Za bivšeg golmana Crvene zvezde borba za opstanak mogla bi da bude poslednje što će uraditi u dresu Lirsa, ukoliko taj klub bude eliminisan iz Župiler lige.

"Videćemo kada se ova misija završi. Biće dovoljno vremena, a postoje naznake da ima drugih klubova za mene. Polako, idem korak po korak" poručuje Boban Bajković.

Boban Bajković proveo je najveći deo tekuće sezone u ekipi Lirsa kojoj se priključio na zahtev bivšeg trenera Slaviše Stojanovića. Slovenac je u međuvremenu napustio klub a kako stvari stoje i Bajko bi mogao njegovim stopama ukoliko se Lirs ne izbori za opstanak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke