Bajko ''Delija'' stiže na ''Sever''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.08.2014.
10:53
Izvor: Sportske.net

Do sada je bio ljubimac navijača Crvene zvezde, a na premijeri nove sezone biće jedan od njih - sa ''Severa'' će bodriti svoje doskorašnje klupske drugove na proslavi titule i na startu nove šampionske trke.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je u proteklom periodu bio neprikosnoven na golu Crvene zvezde, iako i dalje nije našao novi angažman, Boban Bajković je odmah po okončanju protekle sezone odlučio da svoje mesto ustupi mlađim snagama, pre svih Predragu Rajkoviću, ne želeći da mu i dalje ''zauzima mesto''.

Ono što bi možda moglo da ga zabrine posle svega, jeste činjenica da letnji prelazni rok polako ulazi u završnu fazu, da širom Evrope već počinju nove sezone, a da on još uvek nije rešio pitanje gde će nastaviti karijeru.

U izjavi za ''Alo'', Bajković uverava da određenih ponuda ima, ali i da je on postavio svoje uslove ispod kojih ne želi da ide.

''Nisu to neke velike pare tamo napolju, ali su za ovdašnje uslove života ogromne i samo me takav jedan ugovor zanima. Zato, ne žurim. A ako i ne bude takve ponude, možda i završim sa fudbalom. Nek smo živi i zdravi'', poručio je Bajković.

Kao i uvek, popularni Bajko ne odaje utisak zabrinutosti, već mu je i dalje Zvezda u mislima. Ovog leta trenira individualno u Beogradu, a takođe sprema se i da 9. avgusta dođe na ''Sever'' Marakane i zajedno sa ''Delijama'' pruži podršku ekipi Nenada Lalatovića da pobedom započne novu sezonu.

Ujedno, biće to prilika i da se još jednom proslavi osvojena titula, što su Zvezdini navijači već i najavili.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke