Bačka završila veliki posao, Ivanović za kormilom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.07.2017.
13:01
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Čovek koji je sa Napretkom napravio sjajne rezultate u prvom delu prethodne sezone preuzeo je klupu superligaša iz Bačke Palanke.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Veliko pojačanje dobio je superligaš iz Bačke Palanke nakon prvog takmičarskog meča u novoj sezoni.

Nakon što je sredio papirologiju i zvanično završio saradnju sa Vojvodinom OFK Bačku je preuzeo Dragan Ivanović!

"OFK Bačka je odlično organizovan klub, sa ambicijom da bude stabilan superligaš. Dobro su mi poznate prilike u klubu, jer već izvesno vreme smo bili u pregovorima da preuzmem ekipu", rekao je Ivanović za "Žurnal".

Dragan Ivanović je u prethodnoj sezoni sa klupe vodio Napredak i Vojvodinu, a sa Kruševljanima je napravio odlične rezultate tokom jesenjeg dela sezone.

Bačka je u prvom kolu novog šampionata poražena od Spartaka rezultatom 2:1 i Dragan Ivanović ne sumnja da njegovu ekipu čeka još mnogo izazova.

"Nisam mogao da odbijem poziv, uz obećanje da će za mnom, vrlo brzo stići i nekoliko pojačanja. Rešavaćemo sve u hodu, jer prvenstvo je krenulo, predstoji premijera na domaćem terenu protiv Voždovca i nadam se da ćemo, uz podršku navijača, upisati prvu pobedu", dodao je Ivanović.

Superligaš iz Bačke Palanke "preživeo" je debitantsku sezonu u eliti i cilj je da se u sezonama koje slede obezbedi status standardnog učesnika najkvalitetnijeg ranga takmičenja u Srbiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke