Bačka Topola kreće u napad na Prvu ligu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.06.2017.
15:16
Izvor: Sportske.net

TSC Bačka Topola promovisao je u sredu novog šefa stručnog štaba i sportskog direktora koji su najavili da će klub naredne sezone juriti plasman u Prvu ligu Srbije.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole predstavio je danas nove stručnjake, sportskog direktora Zoltana Saba i šefa stručnog štaba A tima Petra Kurćubića.

Na konferenciji za medije koja je održana u Muzeju Bačke Topole novinarima su se pored novog sportskog direktora i trenera obratili predsednik i finansijer kluba.

Zajednička poruka glasi da TSC Bačka Topola kreće u pohod na Superligu, a primarni cilj je da naredne sezone klub izbori mesto u drugom rangu takmičenja.

"Naš prvi cilj je plasman u Prvu ligu Srbije. Za to su nam potrebna adekvatna pojačanja, koja bi stabilizovala ekipu", rekao je Sabo i dodao da će u TSC dovesti igrače koji mogu da pomognu da se taj klub u narednom periodu plasira i u Super ligu Srbije.

Novi šef stručnog štaba Petar Kurćubić istakao je da je veoma zadovoljan ambicijama koje pokazuje TSC kao klub i da je dugoročan plan rada bio presudan da se lako opredeli.

"Ovde imamo jednu pravu fudbalsku priču, na dobrim osnovama. Vizija koju ima TSC je dugoročna, pa je pravo zadovoljstvo naći se u ovakvoj sredini", kazao je Kurćubić.

Dugoročni planovi TSC Bačka Topola vezani su za dalji razvoj kluba i proboj u sam vrh srpskog fudbala. Temelj je u akademiji fudbala koja će biti oformljena nakon izgradnje novih terena od donacija FS Mađarske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 07.06.2017
20:11

Mozda dodju do plasmana u PL i pre nego sto javnost to ocekuje...

avatar
Hypation
Wednesday, 07.06.2017
18:10

Konacno klub u Vojvodini koji ne vode Crnogorci.

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 07.06.2017
20:10

Zasto je bolje da ga vode Madjari nego Crnogorci?

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 08.06.2017
13:52

Bojim se da bi ovo mogao da bude prvi korak ka tome da nam Madjari preuzmu sve klubove,a samim tim i talente sa severa Backe.

avatar
Hypation
Thursday, 08.06.2017
11:52