Bačka neće istupiti iz Superlige!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.03.2017.
09:26
Izvor: Sportske.net

Nakon mnogobrojnih konsultacija koje su čelnici Bačke obavili prethodnih dana došlo se do zaključka da ne treba praviti radikalne poteze.

fkbacka.com
fkbacka.com

Povezane vesti

Potvrda vesti da od istupanja Bačke iz Superlige Srbije neće biti ništa očekuje se tokom dana, ali je izvesno da na današnjoj Skupštini neče biti usvojeni predlozi članova Upravnog odbora.

Vodeći ljudi debitanta u Superligi Srbije ocenili su nakon duela sa niškim Radničkim da je sudija Bojan Nikolić drastično oštetio Bačku i tendencioznim odlukama skrojio rezultat.

Zbog toga je pred Skupštinu stavljen predlog o istupanju iz Superlige, a predsednik Vladimir Mrđan i njegovi saradnici iz Upravnog odbora podneli su ostavke.

Osim toga što neće biti usvojen predlog o istupanju iz Superlige, ne očekuje se da Skupština usvoji ponuđene ostavke članova Upravnog odbora i predsednika kluba, što znači da će se sve završiti na nepotrebnom dizanju prašine.

Podsećamo da bi usled eventualnog istupanja Bačke iz Superlige došlo do ozbiljnih promena u vrhu tabele jer bi razlika između Crvene zvezde i Partizana bila smanjena na četiri boda posle brisanja rezultata ostvarenih u mečevima sa Bačkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.03.2017
19:16

Vršenje pritiska nad Terzićem odnosno Mrakićem jer se boje sudbine OFK-a.

avatar
The 8th King of Rome
Thursday, 30.03.2017
11:54

Tresla se gora rodio se mis

avatar
3x3
Thursday, 30.03.2017
09:41

Evo, iznenadili smo se. Nikad niko nece istupiti iz lige, uvek samo tako prete. Toga je bilo i bice uvek.