Bačka ''grmi'': ''Ovaj fudbalski zločin od strane sudijske trojke nije odavno viđen na superligaškim terenima!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.03.2017.
10:47
Izvor: Sportske.net, fkbacka.com

Posle poraza od niškog Radničkog (1:2) u 27. kolu Superlige, iz Bačke su se oglasili zvaničnim saopštenjem, a predsednik kluba Vladimir Mrđan ponudio je ostavku na svoju funkciju.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Pogađate, povod za ovakvu reakciju iz pomenutog kluba jeste nezadovoljstvo arbitražom Bojana Nikolića i njegovih pomoćnika tokom utakmice sa Nišlijama.

Prvi čovek kluba Vladimir Mrđan je uveren da se radi o ''nameri da se Bačka izbaci iz lige, zarad ostanka nekih drugih ekipa u elitnom rangu takmičenja''.

U nastavku prenosimo saopštenje OFK Bačka tim povodom.

''Mi kao klub, debitant u Superligi Srbije svoje utakmice igramo pošteno na zelenom terenu gde nas ne zanimaju "igre ispod žita", svaki bod osvojili smo pošteno, borbom i zalaganjem naših igrača, isto tako nećemo dozvoliti da naš klub upadne u šake nečasnih radnji ljudi koji su u srpski fudbal došli preko noći i koji imaju za cilj da vedre i oblače i pritom nanose štetu klubovima koji nisu u tim vodama.


Ovaj fudbalski zločin od strane sudijske trojke nije odavno viđen na superligaškim terenima!

Domaćinima nije bilo dozvoljeno da igraju, čak šta više bili su oštećeni u nekoliko navrata tendecioznim i možemo slobodno reći bezobraznim odlukama glavnog sudije i njegovih pomoćnika. Nisu toliko pomenuti sudija i njegova ekipa sudili za Radnički, sudili su protiv fudbala i fudbalskih pravila.

Pa da li je u Superligi viđeno da igrači jedne ekipe nisu hteli da izađu na teren gotovo 10 minuta na početku drugog poluvremena?!

To su uradili igrači Bačke, iziritirani odlukama pomenute sudijske trojke! Igrači nisu hteli da izađu na teren drugo poluvreme i učinili su to tek na nagovor uprave kluba.


Kako je moguće da je glavni sudija vijao igrače Bačke po terenu i dodeljivao im javne opomene za navodne prigovore?

Gle čuda, svi igrači kojima je ovaj arbitar pokazao kartone imaju pretnju suspenzije, pa se svi u taboru Bačke pitaju odakle je glavni arbitar na ovoj utakmici dobio informaciju da ovim našim igračima preti suspenzija.


Sve ovo bode oči imajući u vidu da Bačka u naredna dva susreta igra prvo u Surdulici protiv Radnika a onda u Bačku Palanku dolazi Novi Pazar. Dakle, direktni konkurenti za opstanak u društvu najboljih.

Jasno je da je Nikolić poslat sa namerom da spreči Bačku da napravi još jedan dobar rezultat, da je ostavi i "osakati" pred dva vrlo važna meča za naš klub'',
navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke