Babunski: "Kod Grofa kao u Barsi..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.03.2016.
16:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Makedonski internacionalac David Babunski prezadovoljan je saradnjom sa Miodragom Božovićem jer Grof mnogo pažnje posvećuje radu sa loptom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mesec i po dana prošlo je od momenta kada je David Babunski zvanično zadužio opremu Crvene zvezde, a makedonski internacionalac i pored male minutaže nema zamerku na dosadašnji boravak u klubu iz Ljutice Bogdana.

"Tu sam mesec i po dana i veoma sam zadovoljan. Na delu sam se uverio da nisam pogrešio što sam došao u Zvezdu. Imamo odlične igrače i trenera i još bolju atmosferu. Sve uslove da dobro radim i napredujem" rekao je Babunski.

Reprezentativac Makedonije stigao je u Crvenu zvezdu iz drugog tima Barselone pa mu pristup Miodraga Božovića jako odgovara.

"Kod njega je kao u Barsi, lopta i fudbal na svakom treningu. Naravno to mi veoma prija" kaže Babunski.

Pored toga što mu sa fudbalske strane odgovara rad sa Miodragom Božovićem, makedonski internacionalac tvrdi da je bilo lako uklopiti se u svlačionicu koja deluje kao porodica.

"Uklopio sam se lako, ali mislim da se svako ko dođe u Zvezdu uklopi isto tako, jer Zvezda je - emocija. Kada osetite taj duh i atmosferu koji vladaju oko kluba jednostavno postanete deo toga i Zvezda postane deo vas" zaključuje Babunski.

David Babunski nalazi se među igračima koji će u završnici sezone postepeno dobijati sve veću minutažu usled velike bodovne razlike koju je Zvezda stvorila u odnosu na konkurente pa tako možemo očekivati da za vikend dobije priliku protiv Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 16.03.2016
09:57

Normalno je da su dva evropska giganta po mnogome slični jer na krov Evrope se ne penje bilo ko.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 15.03.2016
19:43

isto mu je kao u barsi ne vidi prvih 11

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 15.03.2016
17:58

Glavni favorit za LS sledece sezone...

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 15.03.2016
17:33

Jos da se ti pokazes :)