Babunski i Le Talek osetili ''Marakanu'' i poslali poruku Delijama!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.01.2016.
13:59
Izvor: Sportske.net

Predstavljana nova pojačanja na ''Marakani''.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

David Babunski i Damijan Le Talek potpisali su ugovore na dve i po godine sa crveno-belima i najavili borbu za trofeje.

Damijan le Talek i David Babunski su u svom prvom zvaničnom obraćanju javnosti istakli da su veoma srećni što su postali deo crveno-bele porodice.

Le Talek je defanzivni vezni igrač, a kako je sebe opisao ''voli da dodaje, ali i da postigne gol''. Francuz se raduje što će igrati na ''Marakani'' i ne može da dočeka da zaigra pred ispunjenim tribinama beogradskog stadiona. Francuz je izabrao dres sa brojem četiri.

''Srećan sam što sam u Zvezdi. Ovo je veliki klub, i to sam osetio već po dolasku u Beograd. Mičel mi je rekao samo dobre stvari o klubu, da je to veliki klub, da ima odličan tim koji će pokušati da igra u Evropi sledeće sezone. Mogu da igram na bilo kojoj poziciji, ali trenutno igram „šesticu“, defanzivnog veznog. Ako trener od mene bude tražio da igram neku drugu poziciju, moći ću da odgovorim zahtevima. Igrao sam protiv ekipa koje je trenirao Božović, tako da mi je poznat, a i Mičel mi je o njemu govorio samo najbolje'',
rekao je Le Talek.

Makedonac je prošao školu Barselone, ima 18 godina i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a u Crvenoj zvezdi će nositi dres sa brojem 18.

''Drago mi je da je tako veliki klub kao Crvena zvezda pokazao interes za mene i dao mi šansu za napredak. To je najuspešniji klub na Balkanu. Do sada nisam znao mnogo o fudbalu u Srbiji, ali znam da ovde nastupaju mladi igrači koji su postali prvaci Evrope i prvaci sveta. Takođe, čuo sam mnogo toga i o navijačima Crvene zvezde koji su najbolji u Evropi. Gledao sam video klipove na intenetu na kojima se vidi kako prekrasnu atmosferu prave. Nadam se da će me brzo naučiti šta znači biti ovde. Trudiću se da opravdam poverenje stručnog štaba, i daću sve od sebe da donesem Zvezdašima puno radosti i da zajedno slavimo titulu i ulazak u Ligu šampiona'', bile su prve impresije Davida Babunskog.


Šta Delije očekuju od dvojice novajlija?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pepe.zvezdas
Sunday, 31.01.2016
03:46

Bravo za Gos Terzica ,Gijaica i Mihailovica a za Bozovica ,i ostale Futbalere Zdravlije ,Postenjie i veliku i Cistu Borbu a mi Zvezdasi znamo to da vam Vratimo na Sr Rajko Mitic Marakana doduse EVropska ..

avatar
Ivancz
Saturday, 30.01.2016
19:41

Barsina škola i grofova želja, deluje ekstra. Terzić sve polaže na evropu i nadam se da će u tome uspeti.

avatar
perinho 777
Saturday, 30.01.2016
17:28

Le Talek kao onaj Bruno Francuz pljackas iz emisije Dosije :D dobrodosli momci!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 30.01.2016
15:49

Da znate da vama sad vise nema leka.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 30.01.2016
15:40

U Srbiju su dosli oni jer zele sa Zvezdom da budu sampioni, a i da in posle gledaju Francuska i Barselona kako sa Zvezdom igraju Ligu Sampiona.

avatar
Radovan Filipovic
Saturday, 30.01.2016
15:13

Ala nam je lep ovaj Le Talek :D