Babović: "Ponudio sam Andriji loptu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.07.2015.
21:39
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što su fudbaleri Partizana pobedom nad Dilom započeli novu sezonu mnogo više se priča o onome što se dogodilo u momentima kada je Stefan Babović odlučio da šutira slobodan udarac iz kojeg je pao pobedonosni gol.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Umesto da se nakon trijumfa na startu kvalifikacija za Ligu šampiona govori o dobrim i lošim stranama Partizanove igre javnost se ponovo bavi "trzavicama" na relaciji Stefan Babović - deo navijača.

Zamenika kapitena Partizana preuzeo je odgovornost u 83. minutu i postigao pobedonosni gol iz slobodnog udarca a deo navijača zamerio mu je što izvođenje prekida nije prepustio Andriji Živkoviću.

"Ponudio sam Andriji loptu u trenutku kada se sa tribina čulo skandiranje, ali je i on kao i ostatak tima verovao da ću postići gol" objasnio je Stefan Babović i dodao,

"Priznajem, nije mi bilo prijatno kad sam čuo da navijači ne žele da ja izvedem slobodan udarac, ali mi je drago što me je tim podržao" istakao je zamenik kapitena.

Strelac pobedonosnog gola za Partizan potom je gestikulacijom razljutio navijače. Babović je poručio da je pogrešno shvaćen mada ne krije da ga grupica sa istoka konstantno provocira bez obzira na to kako igra.

"Moja poruka posle gola je pogrešno protumačena. Nemam ja problem sa navijačima na 'zapadu', čak ni na 'istoku', osim te grupe koja me vređa bez obzira na učinak. Znam da nisam baš uvek sjajan, ali se trudim da pružim maksimum" zaključio je Babović.

"Varnice" na relaciji navijači - Stefan Babović nisu novina pošto je i u dva prethodna mandata iskusnog veznog fudbalera bilo "trazvica" po tom pitanju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Meepo
Thursday, 16.07.2015
01:59

Zasto se o ovome prica 2 i po dana??

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 15.07.2015
23:33

Ne pljuvaju te svi, ima i nas nekoliko koji te podržavamo, a hejterima pošalji još jedan gol iz Gruzije.

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 15.07.2015
23:21

Trebao si ti lepo kod zeta doci i kraj..

avatar
Filip Krsmanovic
Wednesday, 15.07.2015
22:45

Igrac koji uvek pruza svoj maksimum. Jedino sto mu se nikad nece oprostiti je poznato prezime. Zato ga mrze i omalovazavaju njegovo zalaganje, trud i kvalitet koji poseduje.

avatar
Wednesday, 15.07.2015
22:12

Ja ne kažem da je Babović ekstra klasa, čak mislim da je svugdje bolje igrao nego u Partizanu, ali se njegova želja vidi, ogromna želja da Partizanu da mnogo, međutim u PFC igra pod strašnim, neizdržibim negativnim pritiskom. Partizanovi navijači imaju jednu ogromnu manu, posle prvog lošeg pasa nekog igrača, čuju se zvižduci, ne pije vode da je to samo Baboviću (jer nije, mnogima se zviždalo posle prvog pogrešnog pasa), i ako se taj pas desi u prvom minutu, krenu zvižduci, umjesto da se ekipa podrži, da se napravi atmosfera, da strpamo 3 komada, da ne posustaje podrška 90 minuta i koji minut nadoknade, navijači krenu da liječe svoje lične frustracije na igračima, ne valja to nikako. Teška srca moram da priznam, cigani to rade dosta suptilnije, kad se završi utakmica ako nije bilo zalaganja, počaste i zvižducima i psovkama i svašta nešto (ne podržavam ni to), ali kod nas to omalovažavanje i psovanje krene od starta, pa ne valja nam to i tačka. Ko hoće savršeno dotjeran tehnički i taktički fudbal, ima Barsu, Bajern i šta znam koga još, pa nek' gleda to, MI SMO PARTIZAN!

avatar
ludikure
Wednesday, 15.07.2015
23:31

ti decko verovatno nikada u zivotu nisi bio na stadionu kad pricas takve stvari......
bar smo mi poznati kao navijaci koji i posle poraza pevaju pola sata nakon zavrsetka utakmice
milion primera,basket narocito......
seti se samo prosle godine po onoj kisi protiv turaka u ligi uefa
seti se ako mozes posto ponavljam verovatno nikada nisi ni prisao hramu

avatar
sejn
Thursday, 16.07.2015
19:54

ladikure..nisi n i ti prisao stadionu,nebaljezgaj....sta ja sam gluv pa necujem zvizduke cim neko pogrresi a narocito Babovic...nego vi ste balavci neznate jos ni nos da obrisete a kamoli da nesto komentarisete.....pozdrav balavci

avatar
lakipfc
Thursday, 16.07.2015
00:25

Citam komentar njegov i isto mislim,mislim da nije bio na stadionu...

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 15.07.2015
22:04

ima ko te ceni kao igraca i coveka i obratno nemozee svima ugoditi

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
21:43

A od koga ste to culi? :-D Inace, prica se da je 2 puta ponudio loptu. Stefane, nemas ti zbog cega da ides prema navijacima sa onakvom gestikulacijom! Ako si vec deo nas kako kazes, moras da ukalkulises kako to moze da se protumaci kada je vruca glava, reci sve to posle!

avatar
sejn
Thursday, 16.07.2015
19:57

aj neseri a ko si ti da keko ide prema vama..sta bre vi mislite,sta ste se umislili...saka balavaca da vam neko titra..hahhaaa,kurac bi vam ja titro,a KAD STE NA ULICI SAMI NESMETE DA DFIGNETE GLAVU DA VAS NEKO NEBI ISIBAO...