Babović: "Nećemo potceniti Mladost"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
16:50
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vezni fudbaler Partizana Stefan Babović rekao je da se crno-beli maksimalno ozbiljno pripremaju za duel sa lučanskom Mladošću kako bi pobedom napravili dobru uvertiru za "večiti derbi".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Lider na tabeli Jelen Superlige ostvario je u ponedeljak izuzetno važan trijumf na gostovanju ekipi OFK Beograda usled čega je zadržao pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca i najvećeg rivala.

"Pregurali smo mnogo tešku utakmicu u nemogućim uslovima za igru na stadionu na Vračaru. Presingom i požrtvovanjem smo stigli do te pobede a drugačije nije ni moglo po izuzetno lošem terenu" razimira utiske Stefan Babović.

Već za vikend crno-beli igraju na domaćem terenu protiv lučanske Mladosti. Utakmica 23. kola imaće poseban značaj jer spada u one koje se igraju pred "večiti derbi".

"Utakmica koja dolazi pred derbi uvek je jako važna. Mladost je neugodna ekipa, Partizan je uz mnogo muke slavio u Lučanima. Nećemo potceniti narednog protivnika jer znamo da poseduju zavidan kvalitet. Jako je važno da za vikend upišemo pobedu i da sa pet bodova prednosti uđemo u derbi o kojem još uvek ne razmišljamo" dodao je Babović.

"Večiti derbi" još uvek nije tema ali svaki od igrača podsvesno razmišlja o utakmici koja bi mogla da odluči pitanje prvaka.

"Ulog u derbiju biće titula a zna se koliko ona nama znači posle promena koje su se dogodile. Ekipa je dosta izmenjena u odnosu na prvi deo sezone, mladi igrači su postali važne karike u timu i u takvim okolnostima titula bi imala izuzetan značaj" zaključio je Babović.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Partizana i Mladosti na programu je u nedelju, 19. aprila, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke