Babović: "Ne teram inat 'Grobarima'"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.07.2015.
00:00
Izvor: Sportske.net

Strelac pobedonosnog gola za Partizan u duelu sa Dilom Gori Stefan Babović objasnio je zašto je insistirao da izvede slobodan udarac i šta je značila njegova reakcija nakon pogotka.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odlaze na revanš u Gori sa jednim golom prednosti u odnosu na Dilu koja je u Humskoj demonstrirala "antifudbal".

Samo zahvaljujući trenutku inspiracije Stefana Babovića crno-beli su uspeli da probiju bunker a iskusni vezni fudbaler je i pored postignutog gola bio počašćen zvižducima od strane dela navijača.

"Ja sam jedan od 'Grobara' i sve što radim radim zbog njih, baš kao i svi ostali igrači. Nisam došao da se dokazujem i teram inat već samo želim dobro klubu" rekao je Babović nakon meča.

Deo navijača zamerio je Stefanu Baboviću nešto lošiju igru tokom većeg dela susreta i to što je nakon postignutog gola pokazao na uvo što su "Grobari" pogrešno protumačili.

"Svestan sam da deo publike nije razumeo moju reakciju, a ko kupi kartu ima pravo i da zviždi. Međutim, moj gest je značio 'podržite me', nadam se da će to razumeti i shvatiti" istakao je Babović.

Zamenik kapitena objasnio je da nema razloga za nezadovoljstvo što je on preuzeo odgovornost kod slobodnog udarca iako je publika zahtevala da "slobodnjak" izvede Andrija Živković.

"Tim je verovao da ja treba da šutnem slobodan udarac. Svi ovde znate da mislim da je Živković suvo zlato kluba" zaključio je Babović.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dile i Partizana na programu je 21. jula u Goriju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Wednesday, 15.07.2015
17:25

Zivkovicu odgovara vise leva strana za slobodnjake i dobro je sto je Babonja preuzeo odgovornost na sebe. Mogu da ga samo mrze oni Djurini bolesnici koji mu zvizde sa istocne tribine ali aplauz celog stadiona sinoc je bio upucan samo njemu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
09:32

Kazu da je dva puta ponudio Ziletu da izvede, a da je mali to ipak odbio...

avatar
mileta
Wednesday, 15.07.2015
08:02

Teras inat samim tim sto si na terenu.Dovodjenjem takvog igraca igra jednog tima moze samo da se unazadi.

avatar
Totti10
Wednesday, 15.07.2015
01:50

Tako je Babovicu,ko ne podrzava ceo tim i pljuje po jednom igracu taj nije navijac i tu se sva prica zavrsava.Uvek se desi da neko odigra lose pa onda dobro a vecina njih menja misljenja i pricaju o igracu kada je u formi i kad nije,tacnije pokazuju dva lica.To je sada slucaj u Partizanu zbog Babovica ali to treba da se menja.

avatar
Naprednjak
Wednesday, 15.07.2015
00:24

Nikad od njega gospodin neće biti.