Babović: "Mogu li Kojić i Šaponjić? Moraju!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.02.2015.
15:06
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Stefan Babović ne postavlja pitanje hoće li Nemanja Kojić i Ivan Šaponjić biti kadri da nadomeste gubitak napadačkog tandema Lazović - Škuletić. Iskusni vezista tvrdi da će novi napadački tandem morati to da uradi.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

U taboru lidera na tabeli Jelen Superlige uveliko se radi na pripremi prve takmičarske utakmice u 2015. godini kojom će biti nastavljena borba za titulu u domaćem fudbalskom šampionatu.

Fudbaleri Partizana u subotu dočekuju Voždovac na stadionu u Humskoj u okviru 16. kola Jelen Superlige a Stefan Babović sa posebnim emocijama ulazi u pomenutu utakmicu.

"Iskren da budem, nije mi drago što ću prvi meč u dresu Partizana igrati baš protiv Voždovca, ali protiv sudbine se ne može. No, moje emocije su iznad svega vezane za Partizan, gde sam odrastao i želja mi je da se u prvom povratničkom meču u crno-belom dresu tim i ja lično pokažemo u najboljem svetlu" kaže za Babović.

U razgovoru za dnevni list "Sport" Babović se osvrnuo na period svoje karijere proveden u Voždovcu ali je centralna tema bio sam duel sa "Zmajevima" koji će za crno-bele biti od ogromnog značaja.

"Veoma nam je bitno da prolećni deo sezone počnemo uspehom. Tome smo sve podredili u proteklih više od mesec dana priprema i rad mora da se materijalizuje" ističe Babović.

Iskusni vezni fudbaler svestan je da će odsustvo Danka Lazovića i Petra Škuletića biti veliki hendikep za crno-bele ali ne sumnja da će Nemanja Kojić i golobradi Ivan Šaponjić umeti da ponesu breme koje im je natovareno na pleća.

"Ne postavlja se pitanje da li mogu, jer-moraju. Nema da li mogu i nema nikakvih izgovora. Situacija jeste scepifična, ali svi mi imamo vere u njih, smatramo da su sposobni da odgovore obavezama i podnesu veliko breme dresa Partizana. Verujem da će i sami shvatiti da im se ukazuje velika prilika da se nametnu i dokažu" konstatuje Babović.

Utakmica 16. kola Jelen Superlige između Partizana i Voždovca igra se u subotu, 21. februara sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 19.02.2015
16:08

Znao sam da ce mu to smetati, ipak je on legenda Vozdovca, najbolji im igrac u istoriji:-D