Babović i Škuletić - POMIRENJE!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.01.2015.
21:35
Izvor: Sportske.net

Prvotimci Partizana Stefan Babović i Petar Škuletić izgladili su odnose nakon jučerašnjeg verbalnog obračuna a slika koja stiže iz Antalije najbolji je dokaz da atmosfera u ekipi nije narušena.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Odigrali su izabranici Marka Nikolića u utorak drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone ali je rezultat duela sa Cirihom ostao u drugom planu usled svađe Petra Škuletića i Stefana Babovića, odnosno povrede Lazara Ćirkovića.

Povratnik među crno-bele i najbolji strelac Jelen Superlige sporečkali su se u završnici prvog poluvremena utakmice sa Cirihom a svađa je umalo kulminirala fizičkim obračunom.

Saigrači su sprečili Babovića i Škuletića da se obračunaju a trener Marko Nikolić obojicu je potom poslao na hlađenje.

Kako je Danko Lazović preneo novinarima, pomirenje je palo odmah nakon duela sa Cirihom a danas je iz Beleka stigao foto dokaz da su Babović i Škuletić izgladili odnose i da atmosfera u ekipi nije narušena usled njihove prepirke.


Fudbaleri Partizana koji su juče imali veću potrošnju tokom duela sa švajcarskim sastavom radili su trening oporavka dok su ostali izašli na teren već tokom prepodneva.

Grupa koja je tokom prepodneva radila rekuperaciju radila je na drugom treningu što i njihove kolege jutros a sutra je na programu poslednji test meč koji se igra u sklopu prve faze priprema u Beleku.

Protivnik Partizana biće Austrija iz Beča a utakmica se igra od 16 časova i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke