Babović - EU ili titula!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.05.2015.
12:52
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Pred trenutno najvažniji meč u sezoni za Partizan, izjavu je dao i Stefan Babović rekavši da očekuje od navijača da ispune stadion u Kruševcu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Nakon što je Zoran Milinković dao izjavu na konferenciji za novinare gde je napomenuo da će Partizan ići na pobedu uprkos tome što mu je potreban nerešen rezultat da bi overio titulu, oglasio je i Stefan Babović, prvotimac Partizana.

"Napredak je u nekim utakmicama ostao bez bodova, iako je nadigrao protivnike. Nemaju izbora, sem da idu na pobedu, verujem da će nam biti lakše nego kad nam rivali dođu u Humsku i brane se ceo meč".

On je priznao da će mu ova titula biti najdraža jer je na najteži način osvojena.

"Motivisani smo jer znamo kroz šta smo prošli da bismo je osvojili. Kruševac je crno-beli grad, očekujem da navijači dođu u velikom broiju i da zajedno proslavimo titulu."


Na pitanje da prokomentariše priče o tome kako je Partizan zimus prodajom Danka Lazovića i Petra Škuletića odustao od titule Babović je rekao:

"Te priče su nas pratile još otkad sam se vratio u klub. Partizan najbolje osećaju njegova deca. Kako da ne idemo na titulu, kad smo Saša Ilić, Drinčić i ja fudbalski prohodali ovde. Dovoljno je da se pogledamo i da znamo da to niko ne može da nam zabrani. Verujte mi, draže mi je da Partizan uzme titulu, nego da uđemo u EU", poručio je Babović.

Utakmica se igra sutra od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srdjan Djurdjevic
Tuesday, 12.05.2015
18:23
avatar
maestro
Tuesday, 12.05.2015
17:35

Верујем да је Бабињо мислио на европу као европска такмичења, не на ЕУ.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 13.05.2015
09:15

Nije, bas je na EU mislio.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 12.05.2015
17:03

Mislim da bi vecina Srba bila za titulu pre EU ma za koji klub navijali, mislim da bi se i dobar deo njih odrekao titule samo da ne udjemo u NATO i EU!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 12.05.2015
14:34

Titula uvek! Uvek trofeji, trofeji nemaju cenu! Ja bih se Evropske unije odrekao i zarad titule u bocanju i klikerima, o odbojci da i ne pricam:)