Babović: "Božinov je klasa"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.07.2015.
22:19
Izvor: Sportske.net

Partizan se još uvek nalazi na Pohorju, a izjavu za Novosti dao je Stefan Babović, fudbaler Partizana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Partizan se lagano sprema za novu sezonu, prvu utakmicu će igrati protiv ekipe Dila Gori u Beogradu 14. jula, a do kraja priprema odigraće još samo jednu utakmicu i to protiv ekipe Vašaša pošto je otkazana utakmica sa slovenačkim prvoligašem.

Stefan Babović je jedan od fudbalera Partizana od kojih se najviše očekuje, pošto će igrati plejmejkera u novoj sezoni.

On smatra da je ekipa odlično pojačana, ali da će trebati vremena da se sve uklopi.

"Dobro smo se pojačali, Božinov je klasa, o čemu svedoče transferi od 15 miliona evra, Abu je dobro poznato ime, a Trujić i Jevtović će svakako predstavljati pojačanja.

Ono što nam je potrebno nemamo, a to je vreme, jer je sigurno potreban određen period da bi se svi oni adaptirali na tim i ono što se od njih očekuje
.", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Tuesday, 07.07.2015
15:18

Kakva besmislena izjava.Mogu sada grobari pricati sta hoce ali Bozinov nije nikakva klasa,sta je on to napravio u karijeri?Bozinov da je necemu valjao uopste ne bi dolazio u Partizan.Bozinov je samo bio nahvaljen a ustvari je napravio jedno veliko NISTA.Bezveze su ovakve izjave Babovica,cak stavise se moze reci da je Babovic napravio i vise od Bozinova mada i jedan i drugi nisu za pohvaliti ali ajde.Sve u svemu Bozinov je prevara od igraca u to ce se svi uveriti kad pocne sezona pa kad krene splavarenje i nocni provodi.Ali dobar je ovaj vic Babovica da je Bozinov klasa,slatko sam se nasmejao.

avatar
Igor Tambur
Tuesday, 07.07.2015
01:10

Što ne pomenu Fabricia

avatar
EDO
Tuesday, 07.07.2015
00:51

Za tebe svakako jeste..

avatar
mileta
Tuesday, 07.07.2015
00:22

Babovicu za tebe je Bozinov nedostizna klasa cak i ovako debeo.Covek je igrao u najjacim Evropskim ligama,a tebe su oterali iz Sevilje cim su videli kakva si prevara od igraca.nNe bi ja imao nista protiv da 10 ovakvih kao sto je Bozinov igra u Partizanu,ali ti si Babovicu i jedan suvisan.nKvaris nam igru i koliko god da sam cenio Nikolica kao trenera,toliko mu ne mogu oprostiti sto te je zimus prizvao u Partizan,da nam kidas zivce svojim bravurama,milenijumskim prebacivanjima sa desne na levu,sestarima i da ne nabrajam dalje.nNadam se da ovo citas i shvatis vec jednom da te vecina navijaca Partizana ne moze da gleda ocima u Partizanu.nKad si na terenu imamo dva igraca manje,tebe i onog ko mora da trci za tebe i ispravlja tvoje greske.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 07.07.2015
11:10

Iz Saragose, ne iz Sevilje. Mileta, nisi ti bas uvek mirisao Nikolica, malo zaboravljas da je cak i on bio na meti tvojih kritika isto kao i Vujosevic, ali zato drugi pamte:-D

avatar
Milos Veljkovic
Monday, 06.07.2015
23:26

Trujic,Jevtovic su samo potencijali...

avatar
Povratak kraljaBAN23
Monday, 06.07.2015
22:46

Gol makazicama protiv Rudara koji je poništen zbog ofsajda; skok, trzaj i šut glavom u prečku protiv Rudara i pas iz prve u prostor Abubakaru protiv Tereka nad kojim je načinjen penal pokazuju da Božinov ima kvalitet što smo svi mogli da gledamo u Seriju A i pre 10-ak godina međutim pitanje je koliko to može da ponavlja i protiv jačih evropskih ekipa u kv. za LŠ.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 07.07.2015
09:03

Naravno da može, još ako uzmemo u obzir da će pored njega igrati brzi ABU, koji će odvlačiti dosta defanzivnih igrača, ako se uzmu u obzir Babovićeva, Ilićeva, Živkovićeva dodavanja, Ninkovićev momentum, imaćemo ubitačan napad.

avatar
Srbija_
Monday, 06.07.2015
22:27

Zar nije prva zvanicna utakmica Partizana Super kup ? 11.07 ... Za tebe je Bozinov Kristijano Ronaldo. Babovic privatnik,voce lopte,spor ... Veliki potencijal imao,ima precizan pas on,ali ostalo zabrinjavajuce ( vrati se u odbranu jednom u sto godina) Dobar igrac za Vozdovac,OFK Beograd itd,za Partizan ipak ne. Mada ajde,mozda zablista uradi nesto neocekivano,pa da popravi privatnicko-spori utisak

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 06.07.2015
22:33

Nije sigurno da ce se to igrati.

avatar
Povratak kraljaBAN23
Monday, 06.07.2015
22:42

Naš fudbal je nažalost takav da se ne zna ni da li će, a naravno ni kada biti odigran Super kup Srbije.