Babić: "Vojvodina se nikog ne plaši, pa ni Zvezde"

Autor: Beta Beta
petak 22.08.2014.
11:00
Izvor: Beta

Fudbaler Vojvodine Srđan Babić rekao je danas da se njegova ekipa nikoga ne plaši, pa ni Crvene zvezde.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

On je dodao da rezultat u predstojećem meču Super lige neće izostati ako odigraju kako umeju.

"Iskustvo je na strani Zvezde, koja na startu ovog prvenstva deluje kao kompaktan tim, gde je igra pojedinaca podredjena kolektivu. što se nas tiče, imamo sjanu atmosferu u ekipi, mladost, borbenost i činjenicu da baš nikome u domaćem prvenstvu, pa ni šampionu Crvenoj zvezdi, ne priznajemo, niti mislimo da su bolji od nas", rekao je Babić, objavljeno je na sajtu kluba.

Vojvodina sutra od 20.30 dočekuje Crvenu zvezdu u trećem kolu Super lige Srbije. Obe ekipe su u prva dva kola zabeležile po dva trijumfa.

"Nikoga se ne plašimo, i potrudićemo se odigramo što bolje, pa ako budemo na svom novou, rezultat neće izostati", kazao je štoper Vojvodine.

Babića su mediji pre desetak dana preselili u Crvenu zvezdu, ali je sam igrač to kasnije demantovao. Po pisanju nekih italijanskih medija, za Srđana Babića je zainteresovana Sampdorija.

"Ništa zvanično nije stiglo ni u Vojvodinu, ni do mene lično. Trenutno, zanima me samo meč protiv Zvezde, samo o tome razmišljam i ostale stvari me ne interesuju", rekao je Babić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke