Babić u Čelsiju? Lepo zvuči, ali...

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.01.2015.
10:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle jučerašnjih navoda britanskih medija da se i Čelsi uključio u trku za Srđana Babića, oglasio se i prvi čovek Vojvodine Zoran Šćepanović.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Činjenica da se sve veći broj velikih evropskih klubova interesuje za usluge omladinskog reprezentativca naše zemlje i štopera Vojvodine Srđana Babića svakako izaziva zadovoljstvo i u njegovom klubu.

Da još jednom podsetimo, do sada je talentovani srpski fudbaler bio na ''skeneru'' Sampdorije, Barselone i Čelsija, ali predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović uverava da će se sa Babićevim transferom u inostranstvo sačekati do juna, kada bi interesovanje za njega moglo da postane i još veće i konkretnije.

''Ovo je još jedna potvrda vrednosti našeg fudbalera i dobrog rada u našem klubu. To je i ogledalo sportskog i prijateljskog odnosa Vojvodine prema domaćim i klubovima u inostranstvu i činjenica da na našem terenu ima šta da se vidi.

Drago nam je da se za Babića interesuju evropski velikani, ali mogu da kažem samo da će posle Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, gde će Babić igrati u dresu naše omladinske reprezentacije, interesovanje za njegove usluge krajem juna biti još veće'',
poručio je Šćepanović, a prenose ''Novosti''.

Tim povodom oglasio se i Babićev menadžer Zoran Pavlović, koji tvrdi da su svi u klubu, naravno i sam Babić, saglasni da je najbolje da se sačeka leto i još bolje ponude za odličnog defanzivca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke