Babić: "Putujemo za Prag u odličnom raspoloženju"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.07.2017.
14:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi štoper Srđan Babić ističe da je nastupom na Banjici ostvario jedan od snova i poručuje da ekipa puna optimizma dočekuje revanš sa Spartom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dan posle trijumfa koji je Crvena zvezda ostvarila na Banjici u okviru drugog kola Super lige Srbije defanzivac Srđan Babić govorio je o ostvarenju svojih snova.

"Želja mi je oduvek bila da saznam kakav je osećaj istrčati na teren kao Zvezdin fudbaler. Pre dve godine sam se nadao da ću to doživeti, ali morao sam malo duže da čekam jer se nisu sve stvari poklopile. Presećan sam i sada razmišljam samo o budućnosti i o svemu onom što me očekuje u crveno-belom dresu", rekao je Babić.

Mladi štoper stigao je ovog leta u Zvezdu na jednogodišnju pozajmicu iz Real Sosijedada, a u nedelju je upisao prvi takmičarski nastup za bivšeg prvaka Evrope.

"Očekivao sam možda da stvorim šansu ili postignem pogodak, s obzirom na to da je bilo zaista mnogo kornera na utakmici. Ovog puta se nije namestilo, iako sam nekoliko puta uputio udarac ka golu nakon prekida. Lično mi mnogo više od toga znači što nismo primili gol na Banjici i zato mogu da kažem da sam zadovoljan svojim debijem u Zvezdinom dresu", dodao je Babić.

Crvenu zvezdu za tri dana očekuje put u Prag na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Znamo šta nas očekuje, spremamo se i maksimalno smo fokusirani na utakmicu sa Spartom. U odličnom raspoloženju putujemo u Prag, ali nijednog trenutka ne zaboravljamo da nas već u nedelju očekuje utakmica trećeg kola domaćeg šampionata. Na svim frontovima moramo da budemo maksimalno uspešni", poručio je Babić.

Posle sedam takmičarskih utakmica u novoj sezoni crveno-beli mogu da budu zadovoljni ostvarenim rezultatima jer se nalaze na pragu plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, a pritom su upisali i maksimalni broj bodova u Super ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke