Babić: "Plasman u Evropu za uspešnu sezonu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.05.2016.
14:58
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezni fudbaler Vojvodine Siniša Babić smatra da će plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope doneti satisfakciju svima u klubu bez obzira na nešto lošije rezultate u prvenstvu i Kupu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Za razliku od prethodnih sezona kada su po pravilu igrali u završnici nacionalnog Kupa i bili među prva tri tima u prvenstu, fudbaleri Vojvodine u datom momentu ne mogu da budu zadovoljni kada se osvrnu na učinak u prethodnih deset meseci.

Sezona je počela prelepo, plasmanom u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je posle ispadanja iz tog evropskog takmičenja usledio period slabijih rezultata u Superligi, a na proleće i ispadanje u četvrtfinalu Kupa.

Uoči poslednje dve utakmice u šampionatu vezni fudbaler Vojvodine Siniša Babić priznaje da još uvek žali za ispadanjem u Kupu, ali veruje da bi plasman u kvalifikacije za LE učinio sezonu uspešnom.

"Najžalije od svega mi je to što smo ispali u Kupu Srbije od Javora na penale, mada ukoliko pobedimo Borac u subotu i plasiramo se u Evropu, mislim da ćemo svi ovom sezonom moći da budemo zadovoljni" kaže Babić.

Vojvodina se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji superligaškog karavana pa će do kraja šampionata morati da se bori za mesto broj tri koje vodi u Evropu ili da navija da Partizan večeras osvoji Kup kako bi sa četvrtog mesta mogla u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Pretposlednju utakmicu u sezoni Vojvodina igra u subotu od 19 časova na svom "Karađorđu" protiv Borca iz Čačka, a ulaz na tribine neće biti naplaćivan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke